491970.jpg


"Stareye's Meisy"  OSH a 24  <3

Synt: 12.9.2006

Meiko tuli meille noin kuukausi sitten. Se oli tullessaan arka ja vieläkin luottamus vieraita kohtaan uupuu. Ujouden syy mitä todennäköisemmin on sen entisen kodin maatiaiskissa, joka hyökkäili pentujen kimppuun. Pennut piti eristää yhteen huoneeseen oman turvallisuutensa vuoksi.

Minun suhde kissaani on kuitenkin läheinen: Juuri tällä hetkelläkin Meiko kehräilee sylissäni. Neiti rakastaa toimintaa ja jutustelua!

491966.jpg

Valkoinen kotikissa <3

Synt: 3.10.2006

Meeri tuli meille joulun jälkeen. En ikinä unohda sitä, kuinka tämä valkoinen punkkarityttö tuli syliini sängyn alta murjotettuaan siellä ensimäiset 2 tuntia. Siitä lähtien Meeri on ollut hyvin luottelias ja sosiaalinen kissa. Se on horoskoopiltaan vaaka - kuten minäkin - ja omaakin hyvin tasapainoisen luonteen!

 

Elikkä:

Tänne kokoan jahka jaksan asioita kissoistani: niiden arjesta ja päähän pistoksista sekä leikeistämme.

Käytän mm. Incat-forumeilla ikivanhaa nettinikkiä "Vibko." Olen Kuopion Moutoiluakatemian opiskelija ja ikää löytyy vaivaiset 19-vuotta :)  Pidän piirtelystä, joten eiköhän tänne piirrustuksiakin ajan kanssa eksy. Huomioithan, että kaikki kuvat, joissa ei ole erityishuomautuksia lähteistä, ovat ottamiani tai piirtämiäni ja täten (c) Vibko.

Lähde kuvataustoille: http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/546980/2/istockphoto_546980_blank_polaroid_with_taped_corners.jpg