Huomenia!

Meeri ei enää tee hutikäyntejä. Se näyttäisi olevan ollutta ja menyttä :)

Eilen kerkesimme ottaa kissojen kanssa rennosti ennen kuin pääsiäisvieraat saapuivat...

501749.jpg

501756.jpg

Meeri tiesi jo Roxin ( isäni kääpiöpinseri ) rähinästä, että nyt Bonny tuli, ja se kipitti turvaan saunaan. Jännä juttu, kuinka Meeri Bonnya pelkäilee, vaikka viime kerralla leikkikin koiran pennun kanssa. Taitanee olla unohtanut koiran - tai sitten Bonny on vain sen silmissä kasvanut toiseksi koiraksi ;) Meiko-parka ei älynnyt varoa koiraa, vaan koki pahan säikäytyksen, minkä jälkeen se pelkäili siskoanikin yhdistettyään tämänkin pelottavaan tilanteeseen.

Nopeasti kissat alkoivat kuitenkin vähä vähältä relata, eli ne liikkuivat jo vartin päästä ympäriinsä ja kuulostelivat ja mietiskelivät. Sitten alkoi leikkiminenkin. Illemmalla Meiko ja Meeri leikkivät siskonikin kanssa - miksipä ei, kunhan se possukoira vaan pysyi loitommalla.

Meeri nukkui kuitenkin viime yön sitten saunalla, eikä tullut viereen. Sen sijaan Meiko käytti tilaisuuttaan ( yleensä Meeri nukkuu vieressäni eikä laske Meikoa ) ja änkäytyi yöllä kainalooni.
Laitoin vanhan koottavan sängyn portiksi siten, että Bonny ei jatkuvaan pääsisi kissoja hätistelemään, mutta kissat pääsevät liikkumaan minun huone-takkahuone-sauna-akselilta muuallekin. Lisäsin tytöille
myös turvapaikkoja. Varsinkin Meikolle keksin oivan paikan kökötellä, sekun rakastaa korkeita paikkoja:

499552.jpg

Hyllyn päälle pääsee kiipeilypuusta ponnistamalla. Siellä suojaisessa laatikossa onkin mukava seurailla tapahtumia... :)

499551.jpg

Uninen Meiko.

Tässä pari videoa:

http://s178.photobucket.com/albums/w267/Vibko4/?action=view&current=bonnyjameeri.flv

Meeri ja Bonny.

http://s178.photobucket.com/albums/w267/Vibko4/?action=view&current=meiksu.flv

Meiko katselee touhua turvallisesti raapimispuun päältä. Voi ku toinen näyttääpi aika reppanalta :x