Minulla on ollut paljon huolta ja murhetta, koska Meiko ei lähde parantumaan. Kissa on terve noin käytökseltään, mutta silmät yhä Meikolla rähmivät (kellertävää, mutta kuivaa eikä suurissa määrin) ja tyttö niiskuttelikin - ja kun se niiskuttelu yltyi, päätin mennä jo kolmannen kerran flunssan vuoksi ell. Eli tuossa perjantaina piipahdettiin Rakissa ja Katissa Paavon kanssa juttusilla.

Meikolta otettiin verikokeet, joista näin alustavasti selvisi, että valkosoluarvot olivat oudot (eli matalat) mutta hemoglobiini oli koiran tasoa. Tänään soitin sitten lisätutkimuksista. Maksa ja munuaiset pelittää, ell ei maininnut mitään allergioista saati mistään sen pelottavammasta asiasta. Hän lähinnä diagnosoi, että aiemmat piikillä annetut antibiootit eivät ole tehonneet silmiä riivaaviin bakteereihin. Paikallishoito nyttemmin on. Tai ei ainakaan ole ollut yhtään eritettä. Silmiä kyllä siristellään ja urakalla, mutta se johtuu tuosta voiteesta itsestään. Meiko antaa laittaa silmävoiteen TOSI hyvin!

No, oli miten oli, tärkeintä nyt olisi saada tuo kissa kuntoon. Missään huonossa jamassahan se ei ole, mutta ei ole ihan normaaliakaan, jos niiskutellaan ja silmät rähmii keltaista oli kuivaa tai ei :) Niiskuttelukin on muuten jäänyt, nenä tuntuu enää hitusen kostealta. Yskinyt se kyllä on vähän.

Positiivista on, että tuloksia odotellessa innostuin lukemaan asioista ja löysin paljon mielenkiintoisia artikkeleita mm. herpeksestä ja calicista. Laitan linkkiä:

http://www.clinivet.fi/artikkelit/kissa_artikkelit/artikkeli_15.html

http://www.koirakissaklinikka.fi/Default.aspx?id=361539

http://www.apexelainkli.fi/ -> verkkoklinikka -> kissan herpesvirus

http://www.fabcats.org/catflu.html

Lisäksi olen keskustelemalla oppinut myös uusia näkökantoja asioihin.

Asiasta hirvikärpäseen... Parvike on iso JEE nyt kun on tosi lämpimät ilmat ollut (varjossa yli 20 astetta!) Itsekin eilen otin aurinkoa bikineissä partsilla. Kuvia on paljon lisäiltävänä :) ... Ei siis minusta bikineissä, vaan kissoista... -_-'

602810.jpg 

^ Pipipää vaavini paijattavana.

Nyt päikkäreille. Meiko käskee!