Heipä. Kirjoitan samalla, kun Tuisku noutaa palloa. Se palauttaa pallon syliin saakka ja sitten taas mennään. Tytöt istuvat parvikkeella; vähän mielenrauhaa niillekin kullille. Ovat saaneet paljon karkkia tänään lohdutuksena harmaista karvoista, mitä uusi tulokas aiheuttaa.

Eilinen päivä meni todella nopeasti! Hauskaa riitti ja tutustuin moniin uusiin ihmisiin :) Näyttelyt oli järjestetty todella hyvin. Siellä oli kauheasti kojuja ja muuta, joista tosin mukaan tarttui vain pentuvaljaat tuolle meidän kakaralle.Paikan päällä oli kyllä kaikkea: pupunäyttelyt ja pupuagit, matelijoita, mätsäriä, laama-agilityä... ei käynyt aika pitkäksi ei!

Yhdessä vaiheessa luulin, että kännykkäni ja lompakkoni oli varastettu. Iski jo TOSI paniikki. Onneksi olin vain unohtanut jättäneeni ne muualle... Koko loppu ajan kannoin sitten mukana reppua... Tällainen opetus hyvällä tavalla ensikertalaiselle!

Tapasin siellä livenä hienoja kissoja kuten Kattilan High Time Hustlerin, Birregin Born from a Wish, Sultsinan Satumaa jne. Ihana oli Yrttitarhan Sailan Bingo-simsku, joka painoi 5kg ja oli jätti! Yksi näyttelyyn tulemisen iloista on kyllä ehdottomasti se, että näkee upeita itämaisia!

Tuiskusta pidettiin paljon. Se kiersi kaikkien sylissä onnellisena ;) Hirmu rento epelihän se onkin! Ansku, Mikko, Outi ja Eija rakastuivat kyllä poikaan ja heitäkin oli kiva nähdä. Myös arvostelut menivät nappiin: 

Tyyppi "Very tiny but well developed baby, excellent muscled elegant body"
Pää "Excellent head style. Profile is almost straight, long head, pinch"
Silmät "Excellent shape of eyes. Color not finnished yet"
Korvat "Nice size yet could be deeper."
Turkki "Contrast lovely red color, pretty spotted pattern. Excellent baby coat"
Häntä "Excellent tail - nice size"
Kunto "Ex developed, ex condition"
Yleisvaikutelma "excellent sweet younger" (? en saa viimeisestä sanasta tolkkua millään)

Eli excellent1 -arvostelu! Valitsin pinkin ruusukkeen 8) Tuisku pääsi myös mukaan Tuomarin Paras valintaan, mutta sen voitti Woodcocksin joku lapsi.  Se oli kyllä hieno valkolaikullinen punatäplikäs!

Iskän kamera on iskällä, mutta otin peräti 10 kuvaa omalla risallani ennen kuin akut loppuivat (täydet...). Näistä kuvista oli 2 peräti jotenkin onnistunutta. Toivon, että piahkoin kuuluisi kuvia muilta!


Senja esittelee samakkoa.


Muisku ottaa rennosti näyttelysturdissaan 8) poika ei oikein osannut jännittää näyttelyitä.

Paneelissa oli hienoja kisoja ja hienoja voittajia!

Kotimatka meni mukavasti. Kun päästin sammakon perillä valloilleen, se oli kuin kotonaan samantien. Häntä pystyssä veti ympäriinsä, kävi nenättää tyttöjä, leikki kaikilla leluilla. Ei mitään merkkiä, että olisi ollut pelottavaa tulla uuteen paikkaan! Tytöt tietty katsovat sitä nokka pitkänä, että "hyi helvetti". Meiko on tänään vähän hättyytellytkin, kun Tuisku menee ihan vittuilemaan sille x) No, tää on tätä. Pari päivää menee, että tottuuvat. Todella nopeastihan asiat etenevät kuitenkin, kun vähän puolileikillä Meiko ja Tuisku välillä nyrkkeilevät!

PS: Tuisku syö kuin sika!!!