Tuisku nauttii ilta-auringosta.


Tuisku älysi Drinkwellin käytön heti. 


Pienet sammakot, pienet sammakot, ne lystikkäitä on 8)


Unilla kiipeilypuun riippumatossa.


Syliapina!


Pöö.


Sammakko tekemässä aluevaltauksia.


Iltapäikillä.


Nättimys meiko.


Porukka nassuttaa.
Nuijapää.


Tuisku ja Meeri. (ja rumat lattiani)


Meiko ja Tuisku :)


Otin tänään kuvia ^ Olen ylpeä, että sain edes tämän tasoista jälkeä! Tuo kamera on siis todella halppis. Sain sen kylkijäisenä avattuani jonkin kännykkäliittymän ;) Jouduin kyllä tekemään värienhallintaa Photoshopilla.

Päivät ovat menneet hyvin. Tuisku on hurjan reipas (ja tyttöjen mielestä hurjan rasittava.)

Tuisku ja Meiko:

Meiko on alusta asti ollut hyvin kiinnostunut kakarasta - ja toisinpäin. Tuisku näyttäisi (kuten Senjakin totesi) käsittävän Meikon Ossi-äidikseen. Samoja temppuja se yrittää: hännänjahtausta ja huutamista päin naamaa ... Meikoa ei oikein tuollainen sammakkotemppuilu riemastuta! Eilen Meiksu ajoi yhdessä vaiheessa 7 kertaa putkeen lapsen piiloon kylpyammeen alle. Sieltä Tuisku aina sitten läks uudelleen seurailemaan  uutta äitiään muina miehinä. Meiko-parka kävi ihan hermoromahduksen partaalla!

Pikku hiljaa eilisen ja tämänpäivän aikana on tasaantunut häslinki. Heräsin nimittäin Meiko toisessa kainalossa ja Tuisku toisessa. Välillä kaksikko leikkiikin. Suhistaan ja suhataan jos muistetaan. Meiko on vähän turhan ankara lapselle, kun ei tahtoisi antaa sen olla lapsi. Niin kauan Tuisku välttyy sähinöiltä, kun ei ala härkkiä liikaa.


Tuisku ja Meeri:

Meeri teki sen, mitä epäilinkin: sähisi ja painui sitten omiin oloihinsa elelemään omissa pilvilinnoissaan. Meeriä selvästi on pelottanut jännite, mikä kissojen välillä vallitsi (ja vähän toki vallitsee yhä, ei sitä parissa päivässä ihan tutuiksi tulla). Se on sähissyt Meikollekin ihan varmuuden vuoksi. Tänään kaupassa käynnin jälkeen totesin ihmeekseni, että Tuisku ja Meeri nenäilivät ihan nätisti. Sama on toistunut pariinkin kertaan. Vähän puolin ja toisin tietty on vielä epäluottamusta. Tuisku säikähtää, kun Meeri leikillä tassua huitoo. Meeri taas sähisee, jos Tuisku koettaa aloittaa leikin. Alkukömpelyyksistä huolimatta kaksikko on jo leikkinyt . Tuisku oli vain vähän ihmeissään, kun Meeri hassuilee :) Tässä videolinkki: http://s154.photobucket.com/albums/s269/Vibko5/?action=view&current=multajussit.flv (kukkaruukku piti suojata tuolla tapaa, kun Tuisku on osoittautunut oikeaksi multajussiksi!)

Meeri ja Tuisku omaa jo yhteisen harrastuksen: istutaan ruokapöydällä, kun häärään keittiössä ja kiljutaan "MIAMORIA!"

Eli hyvin etenee tämä totuttaminen! Rauhallistahan täällä loppujen lopuksi on :) Kaikille olen suonut omia lempileikkejään ja herkkujaan pariin otteeseen päivien aikana. Omaa qualityaikaa pitää tarjota.