Kisuja ollaan tänään lellitty oikein kunnolla lahjoilla... :) Voisi kai mieltää nämä ennakko synttärilahjoiksi Meikolle ja Meerille.

Ensinnäkin bonkurasut saivat lahjana työnanatajalta virbacin ubersöpöjä ruokakippoja, joista toinen siunattiin raksukupiksi ja toinen pyörii käytössä sitten tuoretta ruokaa varten.

Töiden jälkeen menin moikkaa Riikkaa Maxi kodintukkuun, enkä voinut olla ostelematta! Mukaan tarttui mm. 3 tekoturkishiirtä (joista pienimmäisestä 50% pelkään joutuneen tuiskun vatsaan...) sekä 1 minttuhiiri; kissanruokaa; kissan rapisevakattoinen pesä (9.50e!) sekä kiipeilyypuu (35e!) Ei vain malttanut olla ostamatta! :) Bonuksena sitten tietty pahvilaatikko. Ne kun on tosi mieluisia .. ;)

862069.jpg 

Kiipeilypuu tuli tietokonepöydän viereen siinä toivossa, että se pitäisi kisujakin vähän näppikseltä poissa.

862075.jpg

Kissat kuitenkin käsittivät, että uusi jutska on laajennos entiseen kiipeilytelineeseen (=tietokonepöytään.) Kuvassa Meeri esittelee IHANAA tapaansa dyykata kupistani teetä.

862076.jpg

Sammakko :D

862080.jpg

tietokoneen vieressä aiemmin ollut tolppa siirtyi sitten eteiseen, jossa Hänen Arvonsa Matriarkka Meikolainen pystyy pitämään silmällä reviriään keittiötä lukuunottamatta.

862083.jpg

Rapisevaa pesää vähän ihmeteltiin aluksi. Kuvassa Meeri leipoo pesää tutuksi :)

862096.jpg

Virbacin söpöjä ruokakuppeja <3

:D Nyt voisi pitää ostelutaukoa pesistä ja puista ja muusta krääsästä aina siihen hetkeen, kunnes hankkii sen CatMaxin. Petejäkin kun on vielä todnäk 2 tulossa.... Ja kiipeilypuita alkaa olla joka nurkissa xD

Nyt harjaamaan Meeriä!

Terveisin
Elina

PS: Isrok on hurjan pian!