Jep, eli vanhempani kysyivät tällä kertaa  minua Sorsasaloon makkaraa paistelemaan. Päätin lähteä mukaan. Piti vain valita, kumman kissan ottaisi. Vertsi kinusi Tuiskua, joten Tuisku pääsi sitten matkaan. Oli kyllä kivaa, kun on niin kaunis ilmakin. Auringossa on tällä hetkellä 35 astetta mittarini mukaan! Syötiin makkaraa ja munkkia. Välillä minä ulkoilutin Tuiskua, välillä Vertsi :)

Poika otti tilan haltuun ja kipitteli vähän joka paikassa. Välillä piti kieriskellä auringossa ja nautiskella. Vesi kiinnosti, sitä piti huitoa tassulla, ja pikku-mies ei enää kauheasti välittänyt Roxistakaan :) Roxi on maailman ihanin hauveli, kun se osaa olla kissojen kanssa. Loppu ajasta Roxi tosin ahdisteli Tuiskua, kun huomas, ettei tää enää sähise 8)

806630.jpg

Tuisku ottaa rennosti rappusilla.

806634.jpg

Järvi vähän kummastutti alkuun :D

806637.jpg

806645.jpg

Hassu hihna kasvojen eessä :( muuten olisi tosi kiva otos.

806653.jpg

Pikku-apina ruohikossa :D

806663.jpg

Tuimulle maistu hyvin myös makkara. Tuollaista suolaista ei voikaan paljoa antaa, mutta vähän piti, kun kerta makkaraa tultiin grillaa ;) (joo, mää annan lapsieni maistaa omista ruuistani, ei se niin ällöä ole... niiden suu on puhtaampi kuin ihmisten ;D)

Tänään piti laittaa taas uutta pet-needs tilausta, kun loppuvat jälleen filterit juoma-automaatista! Mielummin tilaa sieltä hintaan 6 e kuin 10e + postikulut Suomesta.