ONNEA MEIKO 1 v !!!!

Yläpuolella kuvia neidin lapsuudesta nykypäivään :)

Arvatkaa vaan, onko Meikolainen saanut paljon herkkuja ja pusuja ja kehuja tänä suurena päivänä! ;) Ja laulut ollaan tottakai laulettu!

Synttylahjaksi Meiko saikin etukäteen tuon kiipeilytelineen ja vielä tänään uuden, pinkin huiskan! Isrokista varmasti tarttuu vielä jokin pesä pesärakkaalle arvon AIKUISELLE matriarkkallemme :) 

Jo eilen syötiin koko poppuu yhdessä sipsiä Meikon synttyjen kunniaksi ja katseltiin Bleach The Movieta. Meiko simahti kainalooni ensimmäisen 10 minuutin aikana sipsien loputtua, mutta Tuisku seurasi sitäkin terävämpänä koko leffan. Tästä tytöstä kyllä passaa olla ylpeä! Arka ja pieni, herkkä tyttö on kehittynyt suuresti siitä, kun tuli meille! Meiko on kissoistani hellyydenkipein ja eniten kontaktia ottava -- oppii helpoiten temput ja aivan ihana ulkoilutettava! Olen jopa Meikon pään menoksi alkanut suunnitella näyttelyitä, jos saisi sen nyt ensiksi oikeaan väriinsä :)

Vähän huoltakin on ollut. Eilen nimittäin kerkesin säikähtää synttärisankarin kuntoa: Tyttö yskäisi kaksi kertaa pihisten, ja kauhistuin, että nyt on vähintäänkin paha tulehdus keuhkoissa tai jotain astmaa (vaikka meno ei kyllä hidastunut missään vaiheessa titi-tyy-taajuudelta.) Paavo kuunteli keuhkot ja pumpun ja totesi, että on vain hyvinhyvin lievää ärsytystä keuhkoissa, eikä sellaiselle ruveta edes tekemään mitään. Voi olla, että sunnuntain ulkoilu kerta oli jo liikaa... Ehket se maa on sen verta kylmää jo näille itämaisille, vaikka aurinko paistaisikin. Joka tapauksessa Meiko ei ole tänään eikä eilen yskinyt enää :) 

Niin se vaan se aika kuluu!!!

Meidän Pet Needs pakettikin pääsi lähtemään vihdoin ja viimein! Sieltä rantautuu sitten lisää leluja ja herkkuja ruokien ja vesiautomaatin filtereiden ohella :)