... Jup, Meerin uudesta pesästä tuli sitten Tuiskun sairasvuode. Poika keksi saada paneelista tai jostain tuomarin pöydältä tms. mahapöpön, joka aluksi vaikutti pieneltä stressioireilulta (sunnuntainahan se söi vielä ihan reippaasti) mutta paheni dramaattisesti maanantaiaamuna: Tuisku oli ihan karvat pörrönä, surkea ilme kasvoillaan ja oksensi keltaisena juomansa veden...

Lähdin kuitenkin töihin ja aloitettiin Senjan kanssa viesti- ja puhelurumpa, johon Sailakin pääsi osingoille. Sailalla iso kiitos jälleen kerran hyvistä vinkeistä! Vaikka sitä 1# choice homeopaattista ei ollutkaan saatavilla, vaan se piti tilata (ompa ensikerralla sit valmiina). Joka tapauksessa karkasin töistä aikaisemmin ja aloitin sitten muun ohjeistuksen mukaisesti antamaan tehobaktia ja lepicolia; ruoka- ja helokkiöljyä; sekä lämmintä nonia. Kaikki pysyi sisällä, kun antoi aina ihan vähän kerrallaan. Myös vesi pysyi ruiskusta annettuna. Illalla sitten alettiin ihan syödäkin: 20mil ruiskuun sekaisin vettä ja Hill'sin A/D:tä. Pysyi sisällä!!!

Eilinen oli kyllä aika rankka päivä. Tosi ruiskusotaa: tahroja ja ruiskuja joka puolella. Tämä ruiskutykittäminen muistuttaa aika paljon stressavaa lautapeliä, jossa pitää lastata tavaraa aasin selkään ilman, että se potkaisee. Koko ajan nimittäin kytää pelko, että laatta lentää pojalta. Itse asiassa eilen illalla, kun annoin viimeistä annosta tehobaktia, niin oksennus lensi 15sec heti annon jälkeen kauniissa kaaressa pojan yhä ollessa mun sylissä... :) Onneksi tämä sattui sitten niin kauan muun ruokinnan/lääkinnän jälkeen, että kerkesivät nämä muut jutut imeytymään kaikessa rauhassa.

Tänäaamuna pojan tila oli kuitenkin paljon parempi: Tuisku joi itse ja vesi pysyi sisällä. Ruokin pojan a/d-litkulla ja lepicolilla ja sitten lähdin töihin. Töistä Paavo lahjoitti canikuria, mitä on nyt myös annettu. Kun tulin kotiin löysin Tuiskun kiipeilemässä zaragozassa :D On se jo huomattavasti virkeempi! Mutta eiköhän tämä päivä suju silti vähän samoissa merkeissä. Eli animea katsellen vierekkäin ja tykistystä jaksojen välillä...

Aikamoinen tulijainen, kerta kaikkisesti. Meeri ja Meiko voivat kuitenkin hyvin. Tytöillä oli pientä ummetusta eilen illalla, mutta se näyttäisi helpottaneen nyt lepicolilla. Toivottavasti näin myös pysyy jatkossa -- ja toivottavasti Tuisku omatoimisesti tänään söisi Sheban kana-ateriaa, yhtä lempiherkuistaan! 

EDIT: Paljon kiitoksia kaikille vielä onnitteluista ja kehuista!!! Meeri kiittää!!!!