Aivan ihana päivä tänään!!

Aika kuluu kauhean leppoisasti ja kissta nauttivat syksyisestä auringosta parvikkeella (ovea voi pitää raollaan, kun ei ole kovinkaan kylmä!). Käytiin me aamusta ulkonakin haistelemassa sekä Meikon että Meerin kanssa. Eli nyt ne luvatut syksyiset kuvat ;)

925264.jpg

Meikon perinteistä menoa: Selitetään jatkuvasti mammalle, mitä nähdään tai haistetaan. Taustalla pesä, jossa oli kätsy raahata rappukäytävän läpi iso kissa.

925287.jpg

Niin tosiaan, taisin luvata olla viemättä Meikoa enää ulos 8) No, kuinkas kävikään. Ei se tyttö siellä kyllä yhtään osoita, että olisi kylmä (kissa tuntuu tosi kuumalta kiitos auringon) mutta ei me silti pitkiä aikoja enää uskalleta ulkoilla. Takaisin tulon suhteen pesä olikin sitten hankala, koska Meiko yritti jatkuvasti livahtaa takaisin syömään ruohoa...

925282.jpg

Pyllerö pöydällä. Meiko kirvoittaa kyllä aina ihastussa ihmisissä, koska se ulkoilee tosiaan kuin koira!

925265.jpg

^ Benny ulkoili myös tänään.

925300.jpg

^ SyysMeeri.

925268.jpg

^ Autotie... hui.

925306.jpg

Meille sattui itse asiassa jotain jännittävää tänään Meerin kanssa. Kissa yllättäen säntäsi juoksuun, mikä ei ole lainkaan poikkeuksellista, sillä lehtien tippuessa puusta Meerillä on jatkuvasti saalistettavaa. Tämä "lehti" osoittautuikin kuitenkin oravaksi, joka pinkaisi kissaa puuhun pakoon. Meeri tuli pari-kolme metriä perässä ja nappasi hännästä kurrea kiinni. Orava kääntyi ja liekkö antoi turpaan, sillä Meeriltä lipsui ote. Onneksi mitään vauriota ei kissaan tullut -- saati oravaan. Selvittiin säikähdyksellä kaikki osapuolet!

925325.jpg

^ Saalistaja kotona mielipuuhassaan: Rettuuttamassa riekon siipeä uudessa tunnellissa.

925369.jpg

Tuisku News: Poika painaa kuin tykinkuula ja on mahastaan isompi kuin Martti Ahtisaari. Poskista muistuttaa lihavaa vauvaa. Ruokaa uppoaa tajuttomasti... 8) Menetetyt grammat tulevat takaisin ainakin kolmin kertaisena kääk....