Tänään on siivottu oikein urakalla ja kylvetetty haisunäätä (also known as Tuisku.)

Huomasin, että Gimpet -hiekan jämät olivat jo vaihtamisen tarpeessa, joten päätin antaa ökö plussalle toisen mahdollisuuden ja hakea pienen säkin Lemmikkiaseman bonuksillani. Selvisi, että ökö oli -50% alennuksessa, joten otin sitten kaksi säkkiä, kun bonusta oli kertynyt kuitenkin jo reilut 8e.

Huomasin Puuilossa myös tarjouksen Fresh and Easy -rakeista: osta kaksi 7 l pussia ja saat rapisevan tunnelin kaupan päällisiksi! Koska olin ajatellut mokomaa hiekkaa kokeilla, niin tuli sitten hankittua nekin. No, nyt on vähäksi aikaa taas veskitavaraa kisuille ;) Fresh and Easy meni ensiksi kokeiluun (toisessa hiekkiksessä on viikon vanha paketti Pirkan mikrohiekkaa) ja kelpasi heti sellaisenaan 8) Outoa kamaa vaan, kun ei tarvitse pissejä kerätä pois lainkaan -- tai näin ainakin ymmärsin. Kakat voikin laittaa vessanpönttöön, kerta ne eivät kerää lainkaan rakeita...

... Joka tapauksessa! Tunneli on saanut suosiota.

922678.jpg

922687.jpg

^ Teho ei kamerassa riittänyt joten piti ottaa salama käyttöön 8)

 

^ Tunnelipöllöilyä tylsistymiseen asti

Meerikin pääsi tänään ulos nauttimaan syksystä, kun kerrankin piti sateesta taukoa. Joku kerta pitää ottaa kamera mukaan, että saa kauniita syyskuvia :)