Möykkylä on nyt suljettu hullujen huone!

Meillä todettiin -tdäsäm - klamydia! 8) Kaikista "turha testata tuskin on" -puheista huolimatta otettiin testiä ja nyt vajaa kaksi viikkoa kestäneen viljelyn tulos oli positiivinen.

Mitä tästä opimme?

Nuo taudit voivat oireilla todellatodella lievästi. Eli meillä astma-epäilty Meiko sanoo pari kertaa viikkoon pih-pih. Joskus harvemmin harmaata hyytelöä pisara silmäkulmassa (sitä saatiinkin sitten metästää näytettä varten, koska nimenomaan sitä eritettä halusin vetlabille tutkittavaksi.) Meeri ja Tuiskula ei oireile (uskon, että tauti on kyllä kaikilla... kaikki ainakin hoidetaan.)

ONNEKSI en nihkeillyt sen nelikymppisen kanssa. Jahka Paavo soittaa apteekkiin, haetaan heti ne kamppeet kuukaudeksi (jee.) Tarttetaan vissiin kyllä myös todistus Forssaan, että ei  päästä tulemaan :X Ei kerkee saada todnäk kontrollitulosta siihen mennessä!

Yhdyn tämän kokemuksen myötä niihin, joiden mukaan siitoskissoilta olisi hyvä testata klamydioosi siinä missä Fiv/Felv! Kun voi näköjään olla hyvin lievästi oireileva tai oireetonkin!