Heipä taas.

Remonttia ei saatu ihan alta pois, vaan se on nyt n. 95% valmis. Lattiat ovat kyllä paikoillaan. Lähinnä listat puuttuvat paikoitellen, koska jokin osa ei ollut sopiva johonkin osaan (tiedän remonttihommista niin paljon!) Eli elämä kyllä sujuu nyt normaalisti :) Ei tarvitse kyhjätä yhdessä huoneessa. Ei sitä puikkelointia -- "elkee karatko, elkee karatko..." -- olisi enää edes jaksanut!

966970.jpg

Laminaatti-parkettien kanssa kämppä on ainakin valoisampi jopa sateisilla ja sumuisilla syyssäillä! Parit tavarat eivät ole kuvassa vielä paikoillaan... kuten hyllykkö ei ole seinää vasten ja yksi raapimispölkky puuttuu 8)

Nämä meikoset tartteis jotkut jarrusukat.... kauheeta luistelua ja pyllähtelyä niiden meno. Jospa se siitä...

Tunnistavatko teidän kissanne muuten herätyskellon äänen? Meillä kaikki kolme loikkaavat heti aamulla sänkyyn, kun kännykkä soittaa hopeanuoli-tunnarin (herätyskello.) Meeri on oppinut tämän "herätyskellorefleksin"  ihan pienenä ja opettanut sen sitten muille ;D Tässä pientä osviittaa. Kyseessä on keinotekoinen tilanne, joka ei mene ihan täydestä paitsi Meikolle. Kuka nyt heräisi illalla kuudelta? Ja miksi heräävä seisoo ovenpielessä? Tuisku ei mennyt edes halpaan, vaan pyöri jaloissani... 8)

Tyylikkäästi video nurinkurin :D

Löysin vanhan vihreän fleece-täkin, josta vanhempieni tuttava on lupautunut tekemään boxin päälliset :D jes!

PS: Tuttu valituksen aihe on taas ajankohtainen: MISSON MUN PET NEEDS TILAUS?!!!