Remontti on edennyt hyvin ja pahimmitta stressittä kissojen kannalta. Vähän ne ovat ihmetelleet kuitenkin outoja tapahtumia -- Meeri on hätäillytkin. Nelkut tuntuvat enemmänkin olevan onneissaan "piristeessä" arjessa.

Nyt on parin päivän tauko rempasta, koska isäni selkä tarvitsee lepoa.

Erikoisen ikävä puoli tässä remontissa on meidän kaikkien kannalta puupöly, joka kipeyttää kurkun ja silmät niin minulta kuin kissoilta. Varsinkin Tuiskulla ja Meikolla punoittavat vähän sidekalvot... sen huomaa, jos tarkkaan luomia vääntelee ja katselee. Samoin vetistä vuotoa on tullut Tuiskulta nenästä. Soitin Felinaan ja diagnosoivat sen pölyn aiheuttamaksi (varsinkin kun oireet alkoivat yhdessä yössä-kahdessa vietettyämme remonttipölyn keskellä). Pitää vaan toivoa, ettei pöly aiheuttaisi sitten bakteeritulehdusta. Sekin on mahdollista, ja siitä Felinassa varoittelivat... käskivät seurailemaan.

No, eipähän se menoa haittaa. Tuisku ja Meiko ovat juosseet koko päivän ympäri ämpäri ja Tuisku on esitellyt kaunista kollin ääntäänkin kesken Felina-puhelun. Lähetti kai terveisiä vastaanoton tytöille. 

Tänään oli sitten minun syntymäpäivänikin :)

947461.jpg

Tuisku syömässä synttäriruusuja.