Heipparallaa taas!

Tänään piti käydä ostamassa ihan korvatulpat, kun TuiskuMuisku jaksaa laulaa "saku sammakko kosiomatkallaan, ahaa ahaaa!" vaikka koko yön! Itse asiassa poika ei enää edes pelkästään mourua, vaan käy herättämässä minua keskellä yötä monta kertaa. "Äääh ihan tylsää miksei vaikka leikittäis miten niin pitää herätä aamulla neljältä??" ;D Pariin otteeseen on joutunut ottamaan ihan kovat konstit käyttöön: puhalluksia päin sikaniskan pläsiä tai makkarin ovi kiinni. Mielummin jättäisi tekemättä. Ilosta vekaraa on ikävä hätystellä pois, ja aamulla on kurjaa avata ovi, kun sen toisella puolella sitä vasten nukkuu 3 hylätyn näköistä kattia... raasut kyttää siis koko yön, milloin pääsee viekkiin... 8(

Meeri-täti on muuten jäämässä pieneksi verrattuna kolliin:

1058784.jpg

Ostin eilen exigent raksuja herkuiksi naksutin koulutusta varten :D Hyvin meni kaupaksi. Meiko on ihan hulluna noihin!!

Jokin ihme kyllästyminen kananlihaan on täällä meneillään. Ei meinaa upota, ei edes rasvaiset kanankoivet uunissa paistettuna >:( karjalanpaistia vain vetäsivät, mokomat möykyt! Ja nimenomaan karjalanpaistia. Kinkkusuikaleet yms. muu possunkin liha ja naudanjauhis uppoaa vähän nihkeästi.

Pari randomia kuvaa:

1058785.jpg

^ Tämä järjestelmä toimii 56%! Melkein tassu-vapaa näppäimistö! Pitäisi silti vissiin hankkia sellainen lasikaappi koneen ympärille. Sellainen, missä säilytetään vaarallisia viruksia yms 8) kädet saa sinne kätevästi vaan ei tassuja tai sorkkia.

1058793.jpg

^ Klassinen kissa kerällä ala Meiko <3