Muiskula heräili eilen hyvin (mitä nyt sai olla vahtimassa kuin juuri kävelemään oppinutta vauvaa...) ja ei ole juuri leikkauksesta ollut moksiksikaan. Ainoastaan ei hirveästi tykkää, jos nostellaan, ja vähän mietityttää korkeille paikoille hyppely.

Kastraattijätkä ei ole jatkanut kuseskelua -- tai jos on, niin en keksi minne. Olen täällä luutunnut ja suihkinut Pissipois-mömmöä vähän kaikkialle... :D Vanhat lemppari kusipaikkansa Tuisku on kyllä käynyt läpi. Haistelee aikansa kusasisinko-ilmeellä, mutta sitten hönttinä istuukin alas ja jää muistelemaan, mitä tässä pitikään tehdä. Sama pätee jollottamiseen. Parit "möyy, möyy" -vuodatukset se on päästänyt, mutta laulu loppuu nopeaan, kun sanat ei enää muistu mieleen. Tässähän uskaltaisi hilata kohta puoliin sen uuden sohvankin ;-D On se tuon uuden pesänkin täysin jättänyt rauhaan.

Välit Meerin paranivat sillä kertaa, kun pallit lähti. Arvelen, että Meeriä on saattanut pelottaa se kauhee vouhotus ja levottomuus, mikä kollolla oli päällä... Reagoihan Meeri Meikoonkin sähisten ja muristen, kun Tuisku muutti meille. Neiti maatuska ei ymmärrä, kun itämaiset käy ihan qmana. Vielä pörröpätkä vähän mukisee Tuiskulle. Olen kuitenkin toiveikas, että välit palautuu entiselleen :-)

Tänään kävin sitten ostamassa lisää kuivattuja kananpaloja, ja namia näyttävät olevan Muiskelollekin!

Sitten kuvasia 8)

1131103.jpg

Kellä muka on kastraattipojan ilme?!

1131097.jpg

Muromainos.

1131115.jpg

Missä se ruoka on...

1131109.jpg

Olenkai ihan söpö...

1131116.jpg

Meeri viilentelemässä hermojaan.