Jee! 2008 -rottavuosi lähestyy! Rottavuosi eli kaikkien nelkkujen vuosi ... :)

Olisi kyllä hauskempaa, ellen olisi näin kipeä :( Koetan jaksaa kavereita käydä moikkaa, mutta siihen moikkailuun se kaiketi jää. Ei meinaan lähde ääni, bilestäpä siinä sitten. Ainakin pääsen observoimaan kotona, mitenkä kissat suhtautuu ilotulitteisiin. Meeri ei viime vuonna pelännyt ainakaan. Tuiskun ja Meikon kanssa tämä on eka kerta, kun paukkuja yhdessä katsellaan...

Kisujen kanssa ollaan rottavuotta julistettu hankkimalla 5 erilaista hiirilelua sekä katsomalla se Ratatuille... mikä lie... elokuva! 

Tui-chan sai juhlapuvun:

1172496.jpg

... Pannan niiteillä/timanteilla! :-) Halusin pojalle alunperin jonkin halppispannan, mutta koska ne olivat rumia, niin piti ostaa kalliimpi... eli näyttelyihihän tuo nyt lähinnä on. Tosin Tuitui näyttää niin komeelta, että pakotan sen pitämään ainakin nyt uuden vuoden yli mokomaa kaulassaan! > :D

Kissat saivat myös ison sonninkorvan. Kyllä kiinnosti.

1172498.jpg

1172510.jpg

1172508.jpg

1172500.jpg

Pahoitteluni vielä huonoista kuvista ja muokkauksista :-) Tää lähtee nyt niiskuttelemaan ja yskimään hetkeksi petiin, jotta jaksaa sitten valua johonkin suuntaan!

1172493.jpg

Ja siinä meidän uusi pesäkin ;-) tehtiin Tiinan ( --> http://pollonpesä.vuodatus.net <-- ) kanssa pesä-trade. Se sai meerin karvastaman rapinapesän!