Tulin siihen tulokseen, että Tuiskun mysteerinen hännäntyven hilseily aiheutui Hill'sin raksuista. Vähä nimittäin vuorottelin ja tasapainottelin ruokien välillä, ja turkki pysyi hyvänä ilman noita hillsin muroja. Tui-chan on jo toinen kissa meidän taloudessa, joka ei kestä Hills ruokia. Meeri sai niistä pentuna (tosin olivat normaaleja, ei noita Nature's Bestejä) korvat täyteen mustaa vahaa, jota tietty aluksi säikähdettiin korvapunkiksi ja rääkättiin kissaa turhaan korvahuuhteilla ja ell käynnillä... (Ajatella että siitäkin on jo yli vuosi! kyllä aika menee nopsaan!)

Onneksi noissa on 100% tyytyväisyystakuu! Tänään meni pussi takaisin ja vaihdossa tarttui matkaan 40l ököplussaa. Pakko kai sitä kokeilla taas, kun ei meinaa tulla mitään kristallejen kanssa! ;-D Vaikka mitenkä hämmentelisi ja vuoraisi paksua kerrosta, niin silti ei kestä kuin max 3 viikkoa. Tulee aika kalliiks, pah. Ökö ja mikrohiekka leviää kylläkin >:0 ja sekös potuttaa.

Nyt on Muiskun korvat jo valmiiksi kynitty. Poika laittoi kamalan shown pystyyn toisen korvan kohdalla. Typeryyttä koko korvien siistiminen >:| Onneksi Meeri tarvitsee vaan pestä Nilsiää varten.

Laatikkodorkia:
1277277.jpg
1277275.jpg1277276.jpg
1277274.jpgOLH a(s) 24
1277278.jpg