Nukkumassa sitä kai pitäisi olla, kun viime yönä tuli nukuttua vain 2 tuntia ja huomenna herätys 4:00 töihin :-D Mutta kun jäi taas sen verran hyvät fiilingsit keskisissä, että pakko kirjoittaa nyt edes jotain!!

Olisi voinut uskoa, että myttyyn meni koko keikka, kun a) ekana auto hajosi. Mikäs siinä, Choosen Piialta saatiin apuvoimia oikein bussikyydillä! Kiitoksia! Sitten hajosi housuista sepalus XD ONNEKSI oli pitkäpaita. Senja lainasi pampers-safety pinniä, niin sain pysymään vaipat jalassa koko päivän!

Tuiskun arvostelu ei mennyt ihan nappiin, kun poika päätti olla kankeana kasana tuomarin pöydällä. Kyllähän sille lässytti paitsi tuomarit niin yleisö, mutta sitä kasaa ei tuomari katsonut kovin elegantiksi, joten ranskiksen mielestä Tuisku oli "not very elegant" ja lyhyt häntäinen --- mutta nätti silmien väri, excellent turkin pituus ja kuvio ja hyvät KORVAT! XD Eli ei mikään huonokaan arvostelu. Minä itse olen kyllä tietoinen millainen kroppa häntineen miehellä on. Kaukana epäelegantista ja lyhyestä :-) Joten eipä osannut kovin lannistaa yhden tuomarin sen kertainen mielipide. Päin vastoin, kun kerta kehuttiin niitä heikkouksia. Itse nimittäin katsoisin Tuiskun heikkoudeksi pienet ja pystyt korvat...  No, tuomareilla on joskus hassuja mielipiteitä...

EX1 ja ensimmäinen sertti sieltä kuitenkin tuli, eli se setti mitä lähdettiinkin hakemaan. Pyysipä tuomari meidän OLH d24 (sillä siltä tuisku irokeeseineen näytti...) TP-kisaan, jossa ei oikein ollut kyllä mahkuja 8-) Sen verran kovat oli vastassa, kuten maailman ihanapäisin Elvis!

Tuisku oli kuitenkin matkalaisena sulopulla Puski ja kehräsi kopassaan. Välillä jutteli Delicatin Brown Sugarin eli Sussun kanssa: "Täällä minä olen, missä sinä, oi kaunis vienoääninen neito!"

1302768.jpg

Sturdissa sitten oltiinkin ihan lunkisti: leivottiin pitsaa, hyräiltiin, syötiin, juotiin, leikittiin, anettiin tassua ja heitettiin kuperkeikkaa häkkirivistömme hauskuuttamiseksi. Se on niin söde ja maailman kiltein jäpikkä, että ihanaa sen kanssa on reissata näyttelyissä. Tarttui parit herkut ja lelutkin isäkissan iloksi. Tuisku kiittää Senjaa siitä hiirestä :-) Meeri tykkäs siitä kaa.

Seuraa kyllä riitti ja oli kiva nähdä kaikkia... eipä käynyt aika pitkäksi!! Kuvia ei tullut juuri otettua muuta kuin pari Muiskua. Maija otti sitten Tuiskusta pari kuvaa kans, ehkä saamme niitä lähipäivinä.

Senjan ja Riikan pikku-ansa oli aivan ihana ja hirvittävän kaunis. Tiinalle jäin velkaa kahvit, kun Aki olikin hopee eikä ruskee. Maaritin Ihaa on liittynyt katu-uskottaviin gay-kolloihin saatuaan timanttipannan. Maailman karismaattisimmalle kotikollolle, Eetulle, isot hurraa-huudot Vuoden Kotikissa -pystistä!

[insidejk]Senjalta jään odottelemaan sitä paneelikissaa, joka voittaa mulle mukit, kirjat, pystit, ruusukkeet.... unohtuiko listasta jotain?![/insidejk]

1302791.jpg

Tytöt olivat pärjänneet kivasti keskenään. Raksut oli ahmittu ja iskä oli moikannut kotimöykkyjä ja siivonnut hiekkiksiä :-)  vähän kummastutti kotoporukkaa kaikki hajutulijaiset. Tuisku ryntäsi samantien hiekkiksille ja nyt alkoi bailaaminen lelujen kanssa. Hassu mies, ei järin järkyttynyt matkasta.

Ensiviikolla on esittelynäyttelyt... eli siis sama rumba uudelleen. Sitten jäämmekin viettämään hiljaiseloa kesään saakka.