Kylläpä jännää sunnuntain näyttelyt jo ! :-) Ei malttaisi odottaa! Raah, vielä kaks yötä!

1296780.jpg

Pesin Tuiskun jo aikaa sitten, ja korvakarvat tuli trimmattua varmaan jo viikko sitten. Eli aikasessa ollaan oltu näyttelyvalmistelujen suhteen :-D Nyt enää huomenissa suoritettava kynsitrimmi ja mies on lähtövalmis!
Tekisi hirmusti mieli pakata jo nytten, mutta jos malttaisi huomiseen... Olen kyllä etsinyt kaikkea stuffia valmiiksi.

Tuiskulla on SU vastassa sellasta porukkaa, että tähtäämme vaan siihen ekaan serttiin. ;-) Herra on kuitenkin tyypiltään aika vaatimaton mies, mutta mikäs siinä. Jos käytös on vastaavaa kuin pentuluokassa on poikaa ilo näyttelyttää.

Ihanaa päästä myös kuulemaan pentu-uutisia Senjalta ... ja sitten jossittelulla räjäyttää Senjan pää! Mun tekis hirveesti mieli saada yksi lapsenlapsista tänne, mutta kun... (nojoo, en aloita! :D)

Iskä on luvannut käydä moikkaamassa tyttöjä ja lapioimassa hiekkalaatikoita SU päivällä.
Ajattelin jättää keittiönpöydäll  parit lempihuiskat ja herkkuja, jotta iskä voi lelliä Meikua ja Meeriä ihan kunnolla... Tytsyille tietty jää myös vapaasti syötäväksi RC steriled-raksuja ja kuivalihaa, niin voivat nakerrella vähän lisäkastraattiläskiä 8-)

Tässä olisi ollut vaikka KUINKA aikaa lukea pääsykoekirjaa, mutta ei ole vaan malttanut :-D Tääkin diiba-daaba-entry oli tärkeempi kuin lukeminen. Nojoo, nyt mä ryhdistäydyn ja luen vähän.

1296782.jpg
^ Meerikin pitäisi tässä joskus pestä Nilsiää varten 8-)