Dodiin, nyt hetki sitten kotiuduttiin Nilsiästä :-)

Esittelynäyttelyt on todella kivoja! Uudestaan taas ensivuonna! Rentoa meininkiä ja oli kiva tavata uusia ihmisiä. Tuli osallistuttua sitten häkkien pystyttämiseen ja purkamiseen, eikä se ollut ihan kamalaa, joten ajattelin jatkossa olla läsnä myös Isrokin talkoissa -- ainakin pystyttämisessä ;-)

Meeri matkusti todella nätisti ja reippaasti koppansa verkkoa puskien.
Näyttelyhäkissä Meeku sulloutui tuttuun tapaansa pesän uumeniin 8-) Nätisti Meeri antaa kuitenkin itseään käsitellä, vaikka nyt pesästä pyydystellessä älisee ja mukiseekin. Tällä kertaa Meeriä myös leikityttikin (jopa). Selvästi kuitenkin sen näkee, ettei Meeri näyttelyissä viihdy, joten pitää nyt miettiä, miten jatkossa. Onko järkeä lähteä vai ei :-)

Huvittavaa oli, että samaan nurkkaukseen eksyi raggari-kolli, joka oli käytökseltään IHAN kuin Meeri. Tämän raggarin omistajan kanssa risteimmekin kulmauksen "angstikulmaukseksi."


Ja angstikulmauksen ylpeät jäsenet:

P1090631.jpg

P1090649.jpg


Senjan äipän tekemät verhot olivat upeat! Ja kiinnitys nerokas! Kiitoksia! :-) Myös suojamuovi istui hyvin.

P1090627.jpg

P1090628.jpg

P1090620.jpg

Esme oli yksi näyttelyihastuksistani yhdessä parin oci-pennun ja Elvis-Maun kanssa. Eikä sovi unohtaa Kristiinan nelkkukolmikkoa!

P1090638.jpg
^ Kahvilla Meeriä ei jännittänyt paljoa ... :-) Maija otti pari kuvaakin järkärillään. Jäämme odottelemaan niitä. Maijan ottamat Tuiskunkin kuvat on vielä laittamatta tänne blogiin.

Yleisönsuosikki oli muuan JÄTTI cooni :-D Aivan ihana. Meerikin sai ääniä <3

Dodii, kiitos kaikille kivasta päivästä. Olen vähän nälkäinen ja tavaratkin purkamatta, joten eiköhän tämä lyhyt raportti riitä :-D