Naksuttimelle on ollut tänäiltana taas käyttöä :-)

1. Ensiksi opetin Tuiskua sulkemaan kaappien ovia. Käytin tähän apuna kohdenninta (aito japanilainen syömäpuikko hih). Tätä ollaan pari kertaa aiemminkin treenattu.

Kuva092.jpg

Temppu on vaan "pelottava", koska ovesta kuuluu outo ääni sen sulkeutuessa. Vaikka itse sulkija ei sitä hätkähtäisi, niin yleisö sen sijaan kyllä ;-) Pitää valkata ensikertaa varten toinen ovi ilmeisesti.

2. Sitten siirryttiin tyttöjen kanssa ruokapöydän (jossa on havaittavissa jälkiä=sokerimurusia kissojen itseaktivoinnista työaikanani) ääreen. Homman nimenä oli "siirrä/kumoa vessapaperirulla niin saat/löydät raksun!"  


Meikolla ei mennyt kovin kauaa hokasta jutun idis. Meeri sen sijaan ihastelee seiniä...- Jelppaanko mä?

- Jelpijelpi! *valmistautuu syöksymään!*

Tässä olisi pieni(huono) videonpätkäkin tuosta tötteröleikistä. Meiko oppi, että helpointa on töniä koko kapistus laidan yli; tulos on siten ainakin varma. Meeri ei tuntunut älyävän touhusta hölkäsenpöläystä. Se vaan söpösteli mukana. Liitin videoon myös joskus kuvaamiani meikon temppuja. Eli siinä on istumista, tassunantoa, nököttämistä, puhumista (jota tosin ei kuule...) ja sitten pieni näyte, kuinka kohdentimella voi ohjata kissaa...

... Sekä alussa pieni pätkä tuisku-vainoojaa. Mä kävelen pelkkä kamera kädessä ja jätkä vaan hippaa! Kuvaaminen on vähän öö-tasoista, kun pitää koettaa viritellä kamera jotenkin niin, ettei itse näkyisi! :)(: Taitaa musa olla taas öö-tasoista myös...!

http://s265.photobucket.com/albums/ii207/Vibko6/?action=view&current=temppuperjantai.flv