Jee! Alfa-Feliksestä tuli soittoa! Ensiviikolla pitäisi lähteä Meerisen paperit tulemaan :-) ! Kyselivät mökelöä Lohjan esinäyttelyynkin... kurja kun asuu niin kaukana 70% kissatapahtumista!  Onneksi Alfa-Felis suunnittelee näyttelyitä Pohjoisempaankin.
Niin ja mitä tulee näyttelyihin, meillä olisi suunnitteilla mahduttautua Isäkissan kanssa Pirokiin ensikuussa :-) Pääsisipä näkemään lapsenlapsia. Toivotaan, että
mahdutaan! Olikos sinne tulossa ketään tuttuja? Eetu?

VPG Bilanxilta tuli meille eilen postia: Toinen musta kaulapanta timanteilla! :-D Pukasin sen oitis Isäkissan niskaan. Isäkissa hämääntyi ja jahtasi omaa häntäänsä kaiketi luullen, että se kilisi. Sitten muu porukka ajoi isäkissaa takaa...  Tuimu sopi mainiosti uuteen rooliinsa interaktiivisena, vinkeesti kilisevänä leluna. HARMI kun oli kamerasta akku loppu!!

Tänään Meerikin sovitti uutta pantaa. Möykky poseerasi kameralle rankkisilmeetkin!

1455654.jpg

1455661.jpg

Meeri ei ole kyllä moksiskaan pannasta. Vaihdoin sille kilisemättömän version ja se päällä se nytkin tepastelee muotitietoisena! Söpö näky!

Huomenna olisi tarkoitus keritä töiden jälkeen käväisemään lemmikkiasemalta jotain uutta hiekkaa! Ökö on vihdoinkin loppumassa, kaamee mikä pöly.