1) Kameran laturi on hukassa. Olisi ollut kiva ottaa kuvia mm. meidän pihan chillistä! Se on aika hauska rouva (<--luulisin näin.)  Eilen vilisti keskellä päivää esiin puskasta ja jatkoi juoksua jokin ruoka suussa :-) Ja kerran se kieri...

Tässä olen nyt viimetingassa vielä pähkäillyt tuota Muiskun turkkia. Nyt se on hitusen parempi, kiitos rasvaisempien raksujen (ja olen tykittänyt ruiskulla ihan päivittäin jonkin verran kalaöljyä.) Paavon kanssa tultiin siihen tulokseen, että eniten se vaikuttaisi pitkäaikaisen kastraattiruuan vaikutukselta se kuivaiho...rasvanpuutosta siis. Ja tällä kertaa Paavo oli sitä mieltä, että voisi mennä näyttelyihinkin oikein mainiosti (mielipiteet joskus vaihtelevat aika radikaalisti.)

Harmittaa vaan, jos viimeisten serttien kohdalla arvostelusetelit on mitä on tuon hilseilyn takia : / Hitsit, kun osaisi päättää! Tällä hetkellä turkki on hyvä, mutta kun ei tiedä, mitä se sitten näyttelyissä on! Stressi ja se kauhee karvanopöllyytys ja muu vaikuttaa kuitenkin aika ratkaisevasti. Päätä tässä nyt sit :-D ehkä roodaan huomenna vielä paavon eteen kissan ja laitan sen päättämään.

Ompa tylsää, kun ei ole nyt kuviakaan sitten tähän laittaa : (