... Pitkästä aikaa :-)

Meerikin pääsi viime viikolla mukaan Sorsasaloilemaan. Ei vain oikein ollut neidille matka mieleen, kun a) Auto oli ihan kamala ja b) Koko vieras ympäristö oli ihan kamala. Emäntä taas vetäytyi suosiolla lopulta autoon, kun keräilin yhteensä _12_! niskaan pyrkivää punkkia kisun turkista! Huh!!

Sain kuitenkin räpsittyä kuvamatskua Meeri kesä2008 -kansioon :-D Laitetaans tänneki.

1816943.jpg

1816940.jpg

1816938.jpg

1816942.jpg

^ Mun suokkari! :-)

Meeri on kyl itse yksi petopunkki tätä nykyä. Kauheen ilkiö pikkukisu ... tullut ihan kärsimättömäksi! Ovia pitää raapia ja hyppiä niitä vasten. Ja mielihalut ovat käsittämättömiä (aamu 4:30 ja neiti haluaa vaatekaappiin ....) Harjausta ei jaksaisi millään, alkaa vaan mukinat. Kaiketi iän myötä tulee vähän paljon puhuttua kissa-asennettakin, vai?! ;-D Kohtahan tytöt täyttää jo 2 v! Uskomatonta, miten aika hurahtaa, hurraa.

1816954.jpg

^ Isäkissa tapasi viikendinä ihmisrakkautensa sekä otti hittiä mehiläisestä. Ei onneksi sattunut kovasti :-) Olisi kiinnostanut kokeilla uudelleen saman ötökän syömistäkin ....

Zooplus tilauskin tuli tehtyä ja ah ihanuutta, kun kaikki pelitti hyvin -- mitä nyt ne oli tosiaan pakattu miten sattuu... Noh, ostin sieltä myös sellaisen kittybrain-aktivointilelun. Siitä voisi kirjoitella tänne joku kerta ;-) Aika kiva peli Meikon mielestä. Meerikin tykkää -- mikäli itukit vierittelevät palloja ja se saa jahdata niitä!

PS: OdourBuster kissanhiekka for teh win! Todella kelpo kamaa, suosittelen kyllä kaikille! :-D
... Ja tästä jatkan taas joku toinen kerta. Tuntuu, että ainaisi olisi jotain kirjoitettavaa, vaan ei jaksa. *laisklaisk*