Meiko lempi puuhassaan: märehtimässä ruohoa :-) Syystuuli ei ole Meikon mieleen, mutta sitkeästi neiti kuitenkin on ovella jonottamassa. Sen verran hauskaa on kuulemma valjastelu! Kohta on Meikonkin syndet taas. Zooplussalta on tilattu jo kaikennäköistä pikkukivaa, mutta isompi "yhteislahja" tytöille on vielä mietinnässä...

1884148.jpg

1884162.jpg

Sitten Meeri, aina yhtä reippaana ulkoilijana :-D Meeri varmaan tarkenee ulkoilla vielä muutaman kuukauden! Yleensä lumen laskeutumiseen katkeaa tyllerön ulkoiluputki.

1884166.jpg

1884160.jpg

1884167.jpg

Tuisku tänään iltapäivällä autokatoksella chillailemassa.

1884169.jpg

Olen muuten miettinyt sellaista, että virittelisin kissoille jonkin vapaan reitin parvekkeelle :-) Vaikka makkarin ikkunasta. Tieteen kuvalehdessä (vai missä se oli) suositeltiin kissoille mahdollisuutta valita, missä oleskelee, ulko- tai sisätiloissa. Ja kun täällä ei ole mahdollista laittaa kissanluukkuakaan... ja toisaalta sellainen olisi talvella vetoisa. Ikkunaa voisi pitää raollaan vähän viileimpinä kesäöinäkin ehkä. *mietinnässä*

On muuten pitänyt jo aikoja kuvata videonpätkää siitä, kuinka Tuisku kirmaa (syy miksi piti saada noi punaset valjaat :-D pehmentää fleksin nykäisyä.)  Jätkän ulkoilu on  katsokaas tätä:


Directilinkki mikäli flashivideo ei toimi: Tässä


Sprintti, kunnes fleksi loppuu.
Sit sammakko odottaa emäntää.
Suuntaa kurssin ...
Sprintti taas, kunnes fleksi loppuu...
jne...

aikamoinen sammakko tosiaan! Kauheeta naurua aina ulkoilu ton jäpikän kanssa. Siksi piti laittaa peitemusiikkia XD ettei oma nauru kuuluis!