Huh, kylläpä on ollut kiirettä viime aikoina eikä ole muistanut kirjoitellakaan tänne :-) Tenttejä, työharjottelua, remppaa ja tietenkin näiden möykkyjen kierittämistä.

Pari viikkoa sitten sovittiin iskän kanssa, että nyt hoidetaan valmiiksi:
  • - keittiön maalaus
  • - tapetointi
  • - parin listan kiinnitykset
  • - välioven korjaus
  • - hellan ja jääkaapin uusinta
  • - taulujen kiinnitykset
Tauluista sen verran, että sain seinälle aika mahtavat kuvat! Kävimme Studio Foxyssa vierailulla Tuiskun ja  Meken kanssa. Tuiskua aluksi vähän pelotti uusi paikka, mutta nätisti poseerasi punainen mieskin lopulta :-D Kävi kehräilemässä valokuvaajalle. Meiko oli paljon rennommin kaiken kaikkiaan ja sen näki ihan siitä, että suurin osa kuvista oli onnistuneita. Tuli ihan valinnan vaikeus. Otin molemmista isot kuvat seinälle sekä nyt tilasin meikusta vielä yhden pienemmän kuvan. Valitettavasti en ole saanut vielä tilaamistani kuvista nettiresoluutioisia : ( En voi laittaa niitä tänne.

Viikendiä ennen rempan alkamispäivää meidän uusi kiipeilypuu otti ja pamahti kaatua. Eli tuli vähän lisähommaa...

2012082.jpg
Tadah!

Iskä tutki, että puu oli kuivunut ja kapeentunut. Silti minulle ei riittänyt, että se vaan koottaisiin uudelleen, vaan päätettiin iskeä erikeepperiä väliin. Näyttäisi tähän asti toimineen vallan mainiosti. Tämä kuitenkin varoituksena niille, joilla on zooplussalta saman tyylisiä kiipeilypuita juuri hankittuna !

Rempassa iskällä oli mukana tietenkin parhaista parhain remppakaverinsa, eli Roxi. Roxi uurasti pari päivää niin ahkerasti, että oli lopulta niin suloisen väsynyt pieni hauveli...

2012089.jpg

2012091.jpg
Kissat ahdistelevat Roxi-parkaa.


Kaiken kaikkiaan kissat suhtautuivat rennosti remppaan -- ainoastaan hiontakoneen ääni oli aika skeeri. Tuisku varsinkin unohti jollotella joutavia, kun oli niin paljon äktiöniä ja seurattavaa aina Roxista iskän touhuihin. Välillä kissat olivat melko avuliainakin tunkemassa käpälää maaliin (Tuisku myös yrittää syödä astianpesuainevaahtoja haha.)

Tapetit ja maalit näytävät jotakuinkin tältä (kuvat otettu kesken remontin, joten kaikki on vähän hujanhajan...):

2012102.jpg
keittiön seinä meni tollaseksi ruskeeksi!

2012110.jpg
Ja olkkarin päätyseinälle tuli mielestäni aivan ihana tapetti. Taulutkin näkyy ;-)


2012119.jpg
Tuisku huilii kesken remontin...

Lisäksi meille tuli pakettia yay! Saatiin haluamani kiipeilypuu elikkäs tämä:

36677_zhou_kratzbaum_tonne_1.jpg2012138.jpg

Se on mainio!! (Tuisku avuliaana kokoamisessa mukana...) Hintansa väärti. Käväisin myös Helsingissä etsimässä Lemmikkijengiä itikseltä, mutta ei me sitä löydetty enää ... mahtaakohan olla lopettanut vai muuttanut? Jäi kivat huiskat ostamatta pukinkonttiin ... ;'-(

No, sitten kun olkkarista tuli niin kivan näköinen tulin päätökseen, että hankin sen uuden sohvan. Sopii nyt toivoa, että uusi sohva olisi vähempi sähköistävä, ettei aina tulisi turvautua sen peittelemiseen päiväpeitolla! Vanha sohva lähti viikko sitten uuteen kotiinsa, kun sain sen myytyä. Eli tällä hetkellä olemme sohvattomia, kunnes uusi valmistuu. Keksin sitten kaivella esiin vanhan vierassänkyni, jonka pystytin sohvan tilalle. Kissa menivät ihan sekaisin! Nimittäin kun sen alla on niiiiin mukava ryömiä ja pesiä!

2012147.jpg

2012150.jpg
Tusku huilii taas, nyt uudella "sohvalla"

Josen tällä kertaa tarinoisi tämän enempiä ;-) Rempattavana olisi vielä vessa. Saas nähdä milloin sitä pääsee aloittamaan. Sekä keittiönkaapit! Kattoo vaan vaihtaakohan niihin pelkästään vetimet ja maalaa. Hommaa riittää !

PS: Arveluttaa mahduttiinkohan me Meikon kanssa Isrokiin vai ei ... :0