Pääsiäinen oli ja meni... Kisut lopulta tottuivat vieraisiin ( jopa koiraan ) ja hengailivat normaalisti yläkerrassakin. Meiko vaikoili myös öisin siskoa ja tämän miestä ;)

Meerin ja Meikon silmät alkoivat kuitenkin pääsiäisen aikaan rähmiä. Aluksi ajattelin, että se olisi vain stressiä vieraista. Rähmä nimittäin oli ruskeaa/läpinäkyvää, eikä keltaista tai vihreää. Lisäksi silmät eivät olleet tulehtuneet. Hoidin silmiä parin päivän ajan keitetyllä vedellä, mutta tänään vein ell nähtäväksi ( kyllä, olen joka välissä viemässä vauvoja eläinlääkäriin! -_- ) Paavo oli sitä mieltä, että pari-kolme viikkoa sitten ollut flunssa koettaa uusiutua. Kuulemma voipi olla sitkeä tapaus tuo flunssa vauviskoille. Tytöt saivat siis jatkohoitoa = antibiootteja niskaan. Hintakin oli humaani, koska jatkohoidon piikkiin meni... :) Toivottavasti tuo nyt tuosta!

Varasin myös leikkausajan 20. päivä tätä kuuta. Meiko aloitti pari päivää sitten juoksemisen. Ja hitot, että se sitten yöllä huutaakin! ;) Olen ehket outo, mutta aina yöllä Meikon huuteluun herätessä alkaa ekaksi naurattaa, koska se kuulostaa ihan joltain vauvan vollotukselta!

Feliway-haihduttimenkin hankein toissa päivänä. Muutto kuitenkin edessä ( viikonloppuna! ) Ehkä se sujuu paremmin sitten tuon kapistuksen kanssa. Jatkokäyttöä sille kuitenkin on: mm. leikkauksen yhteyteen ja kun Tiinan (
http://jici-chell.vuodatus.net ) vauvat tulevat visiitille! Feliway maksoi 39.90 lemmikkiasemalla... 45 euroa apteekissa! Aikamoinen hinta ero varsinkin kun lemmikkiasemalla saa 10% bonusta!

Ja niin... olen katsellut kolmatta vauvaa jo jonkin aikaa :) Se tulee mitä luultavimmin olemaan joko tiketti Sultsinalta, siamilainen/nätti yksivärinen De La Soulsilta tai sitten tämä hurmuri Windstarilta:
http://www.freewebs.com/windstarsiamilaiset/pahismuok.jpg 

Enemmän kuitenkin kiinnostaisi lähipaikkakuntalaisen kissalan pentu.

Anyways, tässä vähän kuvia Meikosta:

510168.jpg

510169.jpg

510170.jpg

510171.jpg

510174.jpg

510176.jpg

Den här är min näsen!

510186.jpg

Meeri :)Tyttö makasi niin kuolleena yhdessä asennossa, ettei sitten tullut otettua enempää kuvia...