Jep, Meeri-neiti keksi eilen illalla alkaa panttaamaan pissiä. Mikään vessa ei kelvannut pestynä eikä likaisena ennen kuin kulmakoppaveskistä pelletit kipattiin pois ja laitettiin ököä tilalle. Silloin neiti tyytyväisenä teki pissat ... ja omistajakin vähän osasi rauhottua ja käydä nukkumaan.

1146592.jpg 

Ökö jäi yön yli -- ja aamulla kyllä päätin, että sen pidemmäksi se ei jää. Vaikka mielummin sitten ökykalliita kristalleja kuin ökömurusia joka paikassa! ;-D Kipasin kuitenkin K-kaupasta pirkka-pellettejä vielä kokeeksi. Ne kun ovat pienempiä, ohuempia, kevyempiä ja "ei niin teräväreunaisia" kuin vapot.

1146591.jpg

^ Kuvasta ei täysin hahmota kokoeroa ja kyseinen vapoyksilö on lyhyehkö. :-) Pirkkaa kuitenkin pystyy kauhomaan ja kaivelemaan aikas kätsysti.

Nirsoilutta ja ongelmitta Meeri on nyt pirkkaa käyttänyt tämän päivän, mutta pitää kyllä seurata tarkkaan. Ennen uutta vuotta / uuden vuoden jälkeen on tytöillä rokotushetki, jolloin saatan varmuuden vuoksi tutkituttaa Meerin pissan samalla reissulla, ettei varmasti mitään ongelmia ole päässyt syntymään. Vapo kerkesi meillä olla melkein kuukauden käytössä... mutta aikaisemmin en mitään nirsoilua kuiviketta kohtaan äkännyt, vaan päin vastoin, näin Meerin käyvän potalla säännöllisesti.

No, ainakin Porin reissun peruuntumisen vuoksi kaapista löytyy kristallihiekkaa varalta... :-) Harmi sinällään, ettei nyt päästykään joulua sinne viettämään, kun kissat ovat olleet NIIN rakastuneita tuohon Mirkalta ostettuun kevythäkkimalliseen "kuletusboxiin." Kaikki haluaisivat nukkua sen sisällä, ja kaveria käydään aina vähän väliä hätistelemässä, että mun vuoro olis jo...

1146594.jpg

^ Meeri viattomana... :-)