Meni sitten ihan loppujen lopuksi mukavasti tuo uusi vuosi :-) jaksoin sairastella kuppikunnan kanssa niin kauan kunnes ääni katosi, ja kissat eivät ottaneet kauheaa stressiä ilotulitteista...

Joskus seitsemän aikoihin, kun alkoi ensimmäinen tulituspuuska, Tuisku rääkäisi "Duck and cover, sota alko!" ja veti mattojakin matalampana kylpyammeen alle piiloon.  Meeri oli myös vähän säikyn oloinen. Meikoa, jolla on tapana istua metrin päässä tuijottamassa porailua, ei edes mainita.

Suljin kaikki verhot, laitoin valot päälle joka huoneeseen ja avasin radion sekä annoin kahdelle möykylle kauranversouutetta ennen kuin läksin. Kun tulin kotiin porukka otti ihan lungisti, vaikka kovia paukkukahakoita vielä tulikin. Selviydyn kotoa kuitenkin ennen vuoden vaihtumista. Kanankaulat maistui ja uusia leluja vietiin!

Yritin ennen uuden vuoden vaihtumista saada luvatuksi, että ei neljättä kissaa tulis, mutta empä sitten saanut! Gäh. ;-D

1175855.jpg 

Meeri kyyläämässä ikkunasta tänä aamuna. Merihirviön turkki on nyt tänään ollut mielestäni paremmassa kunnossa kuin parina viimeisenä kuukautena, minä se on ollut vähän kuivahko. Eikä taída nyt ihan yhtä kaameesti lähteä karvaakaan :-)