Jes! Kesä tuli taas! Täällä sateli vettä ja tuuli ja oli kylmä melkein kokonaisen viikon verran. Kisut eivät päässeet valjastelemaan eikä parvikeellakaan voitu olla kovin kauaa :( Nyt ovat olleet kauhean iloisia ja onnellisia, kun parvekkeen ovi pysyy auki ja arskaa voi ottaa mielin määrin. Meiko varsinkin on yks matelija. Se lataa paristoja auringossa ja sitten viilettää ja heiluu silmät ihan ympyräisinä (Meiko smiley: OwO)

Molemmat Meeri ja Tuisku kävivät ulkona valjaissakin tänään. Tuisku yritti syödä kaikkea väliltä ruoho ja linnunkakka. Pisteli oikein sammakkomaisesti menemään -- itku kun ei ollut kamera mukana! Meerin kanssa oltiin toista tuntia ulkona ja kyllä viihtyi ;) Yhdessä vaiheessa tyttö riehaantui vaan niin pahasti, että juoksi puusta toiseen ja yhdessä vaiheessa huomasikin vahingossa kiivenneensä n. 3-4 metrin korkeudelle. Kissan ilme oli kyllä hyvä "oho.... kuinkas tässä näin..." No, pelkäämättä alas vaan, kerkes itsellekin iskeä sekunniksi pariksi paniikki, että kuin mä ton nyt alas saan 8)

Tässä parvike kuvaa porukasta:

725256.jpg

725257.jpg

Tuisku tykkäs, kun telineelle sijotti sen lempipesän ja uuden lelun ;) Sulopullana siellä!

725254.jpg

Kaverini, joka kävi meillä sunnuntaina, sanoi, että Tuisku näyttää liskolta ;) Tiia oli todella otettu, kun kaikki kissat olivat niin ihmisystävällisiä ja minä tietty punasin, kun olin niin ylpeä lapsistani!

725264.jpg

* * *

Tässä vielä kuvaa siitä uudesta lelusta (nyrkkeilyhiiri -- oli vain 3e !)

725272.jpg

Todella mieleinen ;)