Huh! Olipa kiva päivä (taas vähän vaan väsytti x,D)
Alkoi ihan rohkaisevasti, kun eilen unenpöpperöissäni laitoin herätyskellon soimaan 7:30 enkä 6:30... ja 7:45 oli lähtö...

Heti aamusta oli sitten värintarkastukset...  ja no....  suoraan sanottuna tuomarit eivät tällä kertaa vakuuttaneet, vaikka molemmat olivatkin hyvin realistisia ja mukavia.
Hilasin Meikon pöytään ja sanoin vaan, että väri. Jyrkinen pyöritteli kattia aikasansa, vei sitten Kneifelille ja pyörittelivät Meikoa siinä yhdessä. Sitten Jyrkinen huikkas, että mitä minä luulen, että se on väriltään. Sanoin että sinihopee. Silloin Jyrkinen alkoi vaan inttää, että ei se voi olla kun ei ole vanhemmatkaan (ja yhdessä kneifelin kanssa tulivat tulokseen, että ei se lilakaan ole, joten pidetään sinisenä.)  On vain heikosti perusteltu päätelmä, että Meiko ei voi olla hopea kun  ei ole vanhemmatkaan. Äiti ja iskä ovat diluutiota hopeavanhemmista ja toinen ei ole koskaan näyttelyitä edes nähnyt.
Sinällään kuitenkin  meidän kannalta positiivinen tulos jatkoa ajatellen :-) Mutta kyllä Thurahin hopeakonkari Jane nauroi: "She is silver, trust me."

Meiko sai serttinsä ja vedettiin tiukkaa kastraattiläski-TP-kisaa Oi:n kanssa, mutta nättisilmä (aito)sininen vei voiton! Onnea Hanne! Oli aika kisa kyllä, melkein alkoi käsiin koskea oman läskin kannattelu ...

Meiksu sai ihan kivat arvostelut!

Tyyppi: Hienon kokoinen tyttö
Pää: Hieman kapeahko. Kuono-osa kaunis kiila. Leuka OK. Pyöreähkö päälaki.
Silmät: Kaunis väri. Hieno ilme. Hieman avoimet.
Korvat: Hyvä koko + muoto. Hieman korkealla.
Turkki: Lyhyehkö, hieman kuiva, kauniit täplät. Kontrasti OK, vaalea pohjaturkki. Kaunis alus... kuviointi (tykkäsi mahasta käsittääkseni.)
Häntä: Keskimittainen, kapeneva.
Kunto: Ex
Yleisvaikutelma: Hieman ujo

Tuisku vähän reippaammin esiintyi tänään pöydällä ja jopa rääkyi kommentteja :-D Kivan arvostelun sai myös meidän miäs!

Tyyppi: Elegant, ex shape for a neuter
Pää: Medium wedge, profile not quite straight, chin could be stronger, top a bit flat
Silmät: jotain ja dominant size, ex green
Korvat: Medium size, could be lower set
Turkki: Ex short, medium contrast, ex spotting, ex fine red shiny coat
Häntä: Quite long, ex shape
Kunto: Ex
Yleisvaikutelma: Ex character

Tuisku pääsi myös TP:ksi ja kisasi vähemmän tiukasti paneelin kastraattiläskeissä Velhon kanssa ;-) Onnittelut siis taas Hanne!

Päivä meni hyvin nopeaa. Kissat olivat häkissä kuin kotonaan, sotkivat ja venkuloivat. Meikolle piti ostaa valjaat, kun neiti halusi tutkimusmatkailla. Aika reippaasti se kyllä matkailikin, pitää ihan kehaista. Kuitenkin ekoja näyttelyitä .... Neiti epäsininen suostui jopa valjasreissujensa jälkeen vähän nukkumaankin. Syliin koetti kipuilla kyllä Tuiskukin aina kun häkkiä avasi :-D Vyörymöykyt, apuvaa. Esillä oleminen häkkiriveissä on kumma kyllä ihan hauskaa, mutta tuomarin pöydällä ei...

Vähälle jäivät minun valokuvaukset taas...

p1100812ox9.jpg
Meiko kipuaa häkistä sylkkiin HYVIN päättäväisesti.

p1100820gc2.jpg
Kuin kotona tosiaankin: sotketaan miten sattuu, punkataan vähän vessassakin ja nukutaan oikeaoppisesti iglun päällä.

Soon-tobe-Tanskis nuori miäs Senjalta oli KPP!!! :-D Iloinen yllätys, onnittelut vielä kerran! Ja kiitos Senja siitä isäkissan paketista, aivan ihana <3 Maaritille taas kiitos kyydistä ja avusta ja kaikesta! Samoin Mirjalle!

Kotiin kun pääsin niin viskasin kissat ulos boxeista ja juoksin ostaa pitsat itelleni + herkkuruokia kissoille. Meiko lotasi perfect fit pussin ja Tuisku sheban luxuries tonnikalaa (Meerin avustuksella, veroja vievää touhua toi kotipäivystys.) Tällainen laiskanloinen juhlistus Tuiskun VALMISTUMISESTA PREMIERIKSI! ONNEA MUISKULA!!! *hii touhottaa ja laittelee kirjettä Isrokin sihteeristöön valmiiksi huomiseksi!* EKA VALMISTUNUT KISSANI WOOHOOOOOO ~~