1956378.jpg

Ihanaa, niin se aikaa vaan menee... Omat synttärini oli tuossa keskiviikkona (ekan tentin kera iiks!) ja tänään Meeri täytteli vuosia! Otettiin agitreenit heti aamusta ja porukka sai lempparia Meerin mukaan: Schecirin sitä outoa, mustassa pussissa olevaa oriental jotain tonnikalaa :-) Sekä tietenkin agitreenien ohella napsittiin Meerin lempinameja, Tassunappeja ( nyt on niitä värillisiä ekaa ja vikaa kertaa, niistä jää sinistä ja oranssia ihan sormiinkin ... )

En ole viellä miettinyt, kuinka muuten juhlistaisi sitten Meerskiä, paitsi tietenkin säiden salliessa voitaisiin käydä pitkä lenkki (huonolta vaan näyttää...) ja touhuta asioita, mistä Meeri tykkää. Syndelahjatkin kun on saaatu ja sen sellaista.

Pitää kehaista, että tuo uusi kiipeilypuu on ollut todella mieleinen ja todella tukeva. Kissat saavat kunnon sekoilukohtauksia löhöillessään hammockseilla ! Lisäksi se haastaa enempi kiipeilemään, eikä ole pelkkää tasoloikkaa! En kylläkään malttanut olla  hankkkimatta uutta kiipeilypuuta makkariin, kun sen Zaragozan möin kaverini aivan ihanalle sinikilpparilaikulle! Saadaan se uusi joskus ensiviikolla samoin kuin muutkin ruuat ym. lelut ....
... leluista puheen ollen tällainen olisi aivan ihana:

fling_ama.jpg

Ja lemmikkijengissä on aivan ihania huiskiakin! Joku voisi ehtiä pukinkonttiin :-)

Nyt voisi alkaa reipastua ja ottaa aamuteet ja halia ton valkosen kasan vielä kertaalleen. Tässä vielä kuva meerin nassusta ja sitten tuore kuva aamujengistä 8-)

1934549.jpg

1956372.jpg