Ei ole tullut piirreltyä kissoja nyt! Lähinnä olen piirtänyt koiria ja susia :) Välillä siis niitäkin. Pelailenhan nimittäin tarinankerrontaakin.

Ajattelin jakaa tänään ajatuksiani siitä, kuinka haastavia kissat voivatkaan olla. Meeri ja Meiko ovat molemmat sellaisia, että kyllästyvät nopeasti leluihin ja leikkeihin. Melkein joka päivä saisi olla keksimässä jotain uutta. Ne vaativat paljon aktiiviteettia ja elleivät sitä saa, ne istuvat nokkani edessä ja käskevät. Terävä "kurrmiuu!" tai "mäh!" on niin huvittavaa, ettei voi ikinä turhautuakaan. Olen itse asiassa kiitellyt kissojani siitä, että ne kommunikoivat kanssani ja ilmaisevat itseään - pakottavatpa laiskoina päivinänäkin minut kehittelemään niille tekemistä. En kuitenkaan ikinä tahtoisi nähdä näiden kullannuppujen passiutuvan :(

Tänään pyörittelin ja  mietiskelin jotain uutta kaiken maailman onkimisen, agilityratojen, linnojen, kioskien, leluhärpäkkeiden ja sanomalehtilattioiden lisäksi. Keksinkin loistoidean: iiiiiison tunnelin! Otin pussilakanan ja tuin sen tunnelimaiseksi. Oli kissoilla hauskaa. Siinä sitten huiskan kanssa hilluttiin ja pyörittiin. Tunnelileikkien jälkeen virittelin Meikolle vielä jotain miettimistä: laitoin lavuaariin uistimen ja vettä tippumaan hiljalleen, jotta sen aikaan saamat väreet liikuttelisivat uistinta. Siellä se kissa vieläkin kyttää 8)

Olen myös tänään mietiskellyt, onko aivan julmaa Meikoa kohtaan, että se jää yksin, kun vien Meeriä ulos. Sehän huutaa perään enemmän tai vähemmän :/ Mutta Meeri taas rakastaa sitä valjasulkoilua, enkä toisaalta haluaisi riistää sitä elämäniloa siltä. Voiko kissa oppia olemaan yksin, kuten pieni koiranpentu? Kun pikku hiljaa totuttaa?

Ainiin: Tytöistä lähtee karvaa hyrymykkäät! :) Ei johdu onneksi turkin huonosta kunnosta, vaan muista tekijöistä. Turkit ovat pehmeät ja kiiltävät. Eilen ihan pesin Meerin ja harjasin sitten hulluna kisun - kyllä lähti pohjavillaa!! Kyttäilen jatkuvasti kissan toimia, ettei vain tulisi mikään suolistotukos. Tuskinpa sentään.

Nyt kuitenkin haen teetä ja katselen vähän animea Meikon kanssa :) Heihei! Hyvää kesäkuuta! ;)