Eilen oli tikkien poisto. :) Meni todella hyvin. Kummankaan tikit eivät koko aikana turvonneet tai irtoilleet, vaikka ei ollutkaan kaulurit käytössä (ostettuna kyllä varmuuden vuoksi). Puhalsin kisuja päin naamaa heti, kun ne yrittävät nyppiä tikkejä ekaa kertaa, ja siihen loppu se.

Meeri on ollut vaisu vieläkin, mutta eilen valkoinen huligaanimmekin innostui jahtaamaan lelua. Kasvattajilta olen saanut sellaista tietoa, että ei kannata hätääntyä. Kuulemma voi pahimmillaan viedä jopa kuukauden toipua steriloinnista.

Olen ihastunut tähän pentuun:


555049.jpg


^ Orifamen Southern Comfort! Vielä on epävarmaa, onko hän kaneli vai punainen, mutta kummatkin värit ovat minun mieleeni! Alunperin poika oli menossa sijoituskissaksi. Itse en kuitenkaan voi/uskalla ottaa sijoituskissaa, koska asun kerrostalossa. Täällä alkavat mummot mäkätellä, jos kolli mouruaa yöt. Vaikka en olekaan vielä pentua varannut tai tehnyt lopullista päätöstäni, sain kasvattajan kanssa sovittua asiat niin, että ostan kissan omaksi, mutta mikäli sitä voi pitää leikkaamattomana, niin hän voipi ostaa sitä minulta sitten 8)  Joskus ensiviikolla olisi tarkoitus mennä poikaa moikkaamaan! Kasvattaja onneksi asuu lähellä, Jyväskylässä. Pahis-simsku nyt jäi, koska se kerettiin varata mietiskellessäni vaihtoehtoja... :)

Laitoin Drinkwell -automaatin tilaukseen :) Kerkeisipä se jo kisuille täksi viikoksi!

Meikon silmien väri on kehittynyt aikalailla. Muutenkin tyttö on muuttunut kasvaessa kauniimmaksi! Sininen väristyskin näyttää paremmalta. Olen aika varma, että hän on kuitenkin sinihopea. ;)

555061.jpg

555064.jpg

<3