Tuisku täytti tänään 4kk!!! Kamalaa miten nopeasti aika rientää... Ei kauaa, kun tytötkin täyttelevät jo vuoden :) Kivasti kyllä on mennyt kolmikon kanssa. Ainutta nyt vain se, että Tuisku keksi saada jotain silmäänsä (mahdollisuudet rajattomat...) minkä seurauksena oikea silmä valutti vähän töhköä. Nyt on sekin homma hoidossa, kun ollaan eilen ja tänään huuhdottu ihan suolaliuoksella sitä silmää -- KAMALAA touhua Tuiskun mielestä!

Ollaan hankittu tänne uutta hiekkalaatikkoa (kolmella kissalla on kyllä hyvä olla kaksi...) ja pet needs tilauskin tuli juuri ennen, kun loputkin ruuat pääsi loppumaan ;)

Tänään Roxi kävi meillä tutustumassa Tuiskuun. Poika heittäytyi isoksi mieheksi, pöyhisteli häntäänsä ja sähkäsi, mutta eipä lähtenyt karkuun. Hirveästi sitä kiinnosti meidän pieni myyräkoira... :) Tässä videota:

 

Tästä on hyvä jatkaa tutustuttamista!

Sanomalehteä ei ole leviteltynä sinne Roxin takia ;) Poika on ihan sisäsiisti. Sanomalehdet ovat jäämiä eilisistä leikeistä kisujen kanssa. Meeri varsinkin tykkää ryttyttää mokomia ja haeskella herkkuja niiden seasta!