Heippa vain!

Animeconista tänne meille rantautui kaveri ja sen poikaystävä yöksi :) Oli hauskaa. Meiko ja Tuisku vähän arastelivat Seppoa, kun eivät ole tottuneet äänekkäisiin miehiin. Se ei silti estänyt Meikoa yrittämästä juoda Sepon ginejä. Juoppo kissa -- kai sitä vähemmästäkin, kun kintereillä viipottaa sammakko päivästä toiseen. Meeri antoi Sepon kannella itseään :) Se onkin tottunut vähän rajumpaan menoon, kun silloin asuessamme Ritosentiellä ravasi populaa enemmän ja näki erilaisia ihmisiä.

Tuisku ja Meiko vaivasivat Laura-parkaa istumalla aamulla toista tuntia Lauran sylkyssä, kun animea katselimme :D Seppo ja Laura vähän ihmettelivät kissojeni äänekkyyttä, varsinkin, kun Meeri keksi alkaa lauleskelemaan keskenkaiken omia "ulos ulos ulos"-lorujaan.

741474.jpg

^ Bleachfanit Lauran sylkyssä :) Varastivat sitten vieraan hiuslenkinkin ...

Tänään ollaan remuttu paljon kissojen kanssa ja näperrelty uusia leluja vanhoista. Tuisku vietti puolitoista tuntia ulkona viipottaen. 5m fleksikin on liian lyhyt, kun se innostuu menemään! Minulle tuli paljon flashbackeja ajoilta, jolloin ulkoilutin iguaaniani: Aluksi ollaan rauhassa ja keräillään energiaa auringosta. Sitten juostaan siihen malliin, että oksat pois ja hypitään epämääräisiä loikkia ilmaan, kun naru loppuu kesken... >_>; Vein myös Meeriä ulos ja meillä oli kohtaaminen koiran kanssa. Hyvin meni. Koira pysähtyi ulisemaan metrin päähän, Meeri veti matalaksi. Ei syntynyt kohtausta. Kuvasin Tuiskua ja oli tarkotus kuvata Meeriäkin, mutta patterit loppuivat kesken. -_-' Ei riitä, että tuo kamera on huono: se myös kuluttaa paristoja kuin minä karkkia. Onneksi mummo on luvannut ostaa minulle oman digikameran ;) !

741494.jpg

Tuisku ottaa aurinkoa pyyhkeellä.

741491.jpg

Sitten loppu aika vilisteltiinkin ympäri kukkapenkkejä kärpästen perässä...

741488.jpg

"Mitäs seuraavaksi jahtaisi..."

Näitä ihania aurinkoisia päiviä saisi olla enemmän! Kissat nauttivat niistä niin paljon. Nytkin apinat ovat parvikkeella pesässä, missä Meiko otti rauhassa päikkiä, mutta Tuiskun oli PAKKO ängätä viekkiin:

741468.jpg

741506.jpg

Tuisku leikkii korvakasta ;)