Noniin, tänään läks sitten toi PeeWee asustelemaan Kissamummon luokse :-)

Me siirryttiin takaisin 100% kristalleihin, kun Meeri dissas noita pellettejä. Teki kyllä asiansa niihin, mutta niin vastentahtoisesti, että en sellaista peliä uskaltanut katsoa. Kolmannen umpiveskin laitoin pet-needsiltä tulemaan :-) kiva malli ja jumbo-koossa 22e! Piti ihan laittaa viestiä myös Zottolle, että jos ne nyt viittisivät ton tilauksen kanssa pysyä aikataulussa, kerta mukaan tulevia ruokiakin piti olla ihan hyvät varastot. Jää sitten nähtäväksi, mitä käy.

Olen kyllä aikas tyytyväinen siihen, miten nämä kolme ovat reipastuneet syömään erilaista murkinaa. Jopa Latzin ne uudet pateet meni! Vaikka yleensä nää ei pateisiin koske. Ovat muuten ihan kelpo muonaa ne uudet latzi tölkit, kandee tutustua. Lampaan palapaisti oli vähän outo ylläri yks kaks, mutta kyllä ne lihat sitten raksujen seassa hävisi :-) yhä mietityttää vaan uusi-seelantilaisen lihan anto raakana...
Kananmunatkin tuntuvat maistuvan ihan ok:sti märkiksen (meikolla S/O-raksujen) seassa

Tuisku on nyt vaihtanut ruokalajinsa James Wellbelovediin ja hännäntyven hilseilyongelma näyttäisi vähän helpottaneen. Ehkäpä se Hill'sin kitten ruoka ei oikein käynyt meidän miehelle :-( 100% tyytyväisyystakuu, mutta arvaa kuka hävitti kuitin! Pitää syöttää se varmaan meikolle ja meerille.

Toivotaan, ettei tuo mies enää kuitenkaan rasvoita häntyään :x se peseminen kun saattaa nostattaa hilsettä pintaan. Parin viikon päästä onkin ne näyttelytkin, iiks! Korvakarvojen leikkuu lähestyy, ou nou. Jos tällä kertaa kukaan ei sentään a) juokse päin seinää tai b) tipu tiskiveteen...

Nojoo. Kivahan noita näyttelyitä on suunnitella. Meinasin jos veisin Tuiskun syksymmällä jonnekin pidämmälle hakemaan valmistujaisruusukkeen :-D Ei olisi kaikki sitten keskis/isrok -linjaa!


1241997.jpg

^ Meiko suloisena.