Heippa taas! :) Meeri on tänään nirsoillut oikein urakalla! "En syö Animondaa, en syö Feline Portaa" ... Pah! Sitten koko ajan vinkuu jotain herkkua! No, jospa loppuisi nirsoilu vähän, kun pääsee neiti taas kävelylle!

Näillä on muuten nyt karvanlähtö meneillään! :) Huomasin tuossa, kun Meeri kävi pyörimässä sylissä ja näppäimistölle jäi karvoja... Eilen Meiko koki myös elämänsä järkytyksen, kun se tapansa mukaisesti taiteili kylpyammeen reunoilla ja sitten MOLSKIS! ;D

Sain tehtyä tilauksen kattipuotiin! Hankin Tuiskulle pesän sieltä ja vessalaatikon - varustuksia näyttelyihin! :) Ja yhden lelun kolmikolle yhteiseksi. Valinta oli pesän suhteen vaikea, koska siellä on niin ihania pesiä paljon!!

Tänään taas harjoittelin piirtämistä. Elävätmallini olivat taas aika aktiivisina jatkuvasti kynän kimpussa tai nukkumassa lehtiön päällä... Sain jotain kohtauskuvia piirrettyä ja yhden jopa layskaten väritettyä! Ei mikään hienous, mutta kunhan tapailin hahmojen värejä... :) Eli tässä osa tarinan juonta. Tuisku ja epäurheiluhenkiset näyttelykaverit:

617471.jpg

^ En tajua, miksi vuodatus.net pikselöi noin pahasti piirrustuksen :/ Tässä linkki parempi laatuiseen kuvaan: http://img243.imageshack.us/img243/9094/bullieszx7.jpg

Joka tapauksessa... kiitos kaikille kannustavista kommenteista sarjakuvan suhteen!