Päiviä on taas vain hurahtanut. :) Viime aikoina on ollut selvästi hyvä ja leppoisa mieli kaikilla tämän talouden symbioosin jäsenillä. Täällä ollaan nimittäin jo yhtä perhettä!

Tuisku tuntuu todella helpolta lapselta. Outoa kun joku on jo tehnyt kaiken työn minun puolestani (hyvä Senja!) Meiko ja Meeri piti molemmat totuttaa kaikkeen - ja Meiko tietty historiikkinsä takia oli vielä hankalampi tapaus kuin Meeri! Tuiskun suhteen voi ottaa iisisti! Kaikki sujuu nätisti, jopa kalaöljyn otto.

Meiko on ollut todella onnellinen, kun on uusi kaveri, jonka kanssa hipata. Täällä ollaan vedetty sellaista rallia, että huh huh. Välillä on Meerikin mukava. Meeri ottaa kuitenkin vähän rauhallisemmin, riehuu vain jos siltä tuntuu. Asiaan näyttäisi vaikuttavan se, että hippa Meerin kanssa tuntuu Tuiskusta vähän oudolta. Hänpä ei olekaan tottunut vielä "ton näkösiin kissoihin" ;) Meeriä olen suosinut pitkillä kävelylenkeillä metsässä silloin, kun neiti ei ole katsonut asiakseen hipata äiti- ja lapsiapinan kanssa. Todella mielenkiintoista kolmen kissan leikittäminenkin! Kävelen Senjalta saamani fleecenaru, jonka päässä on hänen tekemänsä "amppeli", heiluen ja kädessä on näytepussi RC babycatia, josta viskelen nameja. Tuisku ja Meiko metästää fleeceampelija ja Meeri sitten raksuja.

Todella aurinkoisen onnellista oli tulla pikatöistä (3h!) kotiin, kun koko porukka vastassa <3 Avasin näille ovet parvikkeelle ja kohtakos Meiko ja Tuisku rellottavat jo kyljellään arskaa ottamassa! Ja Meeri metästää kärpäsiä. Se on tosi taitava siinä lajissa jo. Tassuja yhteen ja hällä on välipala katettuna.

Haavereitakin on kerinnyt sattua 8) Eilen Meiko ja Meeri kärpäsiä metästäessä tiputtivat yhden kukkaruukun. Tänään Tuisku viskas toisen! Onneksi kissoihin ei kehenkään sattunut, selvittiin säikähdyksellä ja siivoamisella. Tuisku-parka pelkää imuria (sentään jotain!) Eiköhän sekin siihen totu, kuten Meiko ja Meerikin. Ajan kanssa.

Ruokaa palaa kyllä sitä mukaa, että Pet-Needsin tilaus olisi ollut kiva saada tehtyä jo tänään. Harmikseni paikka ei pelittänyt taaskaan kuten pitäisi. Noh, onneksi varastoissa vielä ruokia on, mutta ei riitä kyllä, jos pitää taas odottaa tilauksen saapumista 2kk.

Tässä läjäpäin (huonoa) kuvamatskua taas :) Tyttöjä en ole paljoa kuvannut. Kaikki ottamani kuvat olen melkeinpä poistanut heti. Tuntuvat niin turhilta, kun parempaakin on. Kamera ei ole näiden prinsessojen arvoinen!
Rottanaama syö.


Joukko tuholaisia.


Bleachfanit 8)


Sammakko pesässä.


Pesä on yksi top3 päikkispaikoista.


Sitten on nojatuoli kissakuvioisine tyynyineen.


Viimeinen on Kirinin päällä loikoilu partsilla.


Tuiku eilen partsilla tutustumassa telineeseen.
Tuiku tänään miettimässä, kuinka pääsisi taas ylös telineelle 8)


Sitten äitiapina juoksi jostain päin XD hyvä tilannekuva. Kuvaajakin säikähti kieltämättä.


Lapsi söpöilee.


Äiti relaa.


Sammakkona arskaa ottamassa.


Kirin on tosi mieleinen. Sitä voisi harkita näyttelyhäkkiinkin.


Meiko äitimäisenä.
Nää kaks on muuten sukua. Meikon isoisä on Tuiskun isoisoisä 8)


Äiti ja lapsapinat.


Tuisku takanani tuholaisena 8)