Heips! Pitkästä aikaa päivityksiä!

Meeri on toipunut nyt täydellisesti steriloinnista! Tai no, tse asiassa kisu toipui jo viime viikolla! Tuossa toissa päivänä täällä vedettiin rallia kolmen tunnin edestä! Nyt on menossa vasta ensimmäinen tunti ravia ja törmäilyä seiniin... :)

Nyt leikkaushaavan parannuttua olemme Meerin kanssa myös ulkoilleet. Meeri tykkää kovasti, tepsuttelee häntä pystyssä edes takaisin! Meillä on todella mukava metsä tossa 60 metrin päässä! Ostin tänään ihan fleksin Felinesseltä. Nyt kun lakkaisi satamasta ja paistaisi aurinko, niin menisimme oikein kunnolla ulkoilemaan! Meikon kanssa kävimme myös ulkona pikaiseen (turhan kylmä orientille). Meiko suhtautui ulkoilmaan Meeriä pelokkaammin - varsinkin, kun rappukäytävissä juoksee väkeä, jotka haluavat välttämättä ihastella kisuja. Ehket pikku hiljaa säiden lämmetessä voimme harjoitella lisää Meikon kanssa. Ei se siellä ulkona kuitenkaan mahdottomaksi heittäytynyt tai panikoinut. Meiko lähinnä kuljekseli edes takaisin kuin etsien tietä takaisin kotiin ja huusi "Apuva...!" ;) Sitten se tuli syliin tyyliin "Vie mut kotiin!"

Se merkki olikin Catit,eikä drinkwell, siis sen automaatin! 8) No, joka tapauksessa, nuo ovat ottaneet sen jo käyttöön! Meillä ollaan kuitenkin sekaruokinnalla, joten raksuja löytyy ruokavaliosta aika paljon (tällä hetkellä baari on vielä auki 24/7, kun näiden tulisi lihota! Syövät hyvin, mutta ovat niin paljon liikkeessä, etteivät pääse tuhdimpaan kuntoon!)

Tein myös päätökseni seuraavan pennun suhteen. Meille totta tosiaan tulee Orifamelta se punainen, terävä poika, jonka luona kävin vierailulla tuossa viime lauantaina! Tuiskuksi risteämäni vauva on oikein ihastuttava ja suloinen! Korvat eivät ole lepakot ja otsakin voisi olla leveämpi, mutta tuollaiset asiat jää omaan arvoonsa, kun ihastuu :) Tuiskulle on varattu näyttelyt jo 30.6 ja noihin aikoihin on luovutus! Saas nähdä, millainen pojankloppi siitä tulekaan! Tuisku on nimittäin linjoista, joita ei ole ennen lyöty yhteen!  

578691.jpg
Orifame Southern Comfort - samanlainen kreisi-ilme kuin Meerillä ;) Apua, sanoo Meiko, apua! Meiko kun menee joskus ihan piiloon, kun me Meerin kanssa leikitään huiskan kanssa!

PS: Tuiskun kasvattaja on huippu!