Tänään kävivät vanhempani yhdessä siskontytön ja koiran kanssa taas katselemassa kissoja. Meeri ja Tuisku eivät juuri kerinneet muuta tehdä, kun pyöriä vieraiden syleissä ;) Meikosta  aina sanon, että sitä ei saa yrittääkään ottaa syyliin. Meikoa vaan ruokitaan ja mennään sen mieltymysten mukaan: jos mamma tulee syliin, niin hyvä, jos ei, niin antaa olla. Tuisku ja Meeri ovatkin sitten sellaisia luikeroita, että niitä saa kannella...

Tuiskun kuva ( 40 x 30 cm) , minkä vein Fotokellariin viime viikolla, osoittautui katastrofiksi. Se oli ihan sininen! Vanhempani eivät huomanneet mitään kummallista, mutta minulla käy tosi herkästi silmään, jos kuvan värit eivät ole tasapainossa. Sen verran monia tunteja on tullut väsättyä värihallintaa koulussa. Noh, mikäs siinä, kuva takaisin sinne ja valitus. Kokeilevat tehdä uuden. Luultavasti saan tuon huonomman version kaupanpäällisiksi ;) Senja voi vaikka saada sen sitten itselleen!

Punnitsin kisut tänään (ja harjoittelin ajastimella valokuvaamista saadakseni venytyksiä! ;D)

784319.jpg

"Meeri" 10 kk : 2.7 kg

784325.jpg

Stareye's Meisy, "Meiko" 10 kk ja 3 viik: 4.3 kg


784323.jpg

Orifame Southern Comfort, "Tuisku" 4 kk: 2.6 kg

Minulla on kamala määrä kuvia, mitä lisäillä tänne :) Mutta jos huomenna sitten. Nyt wienerille(hitot, miten se kirjoitetaan?) ja teelle!