920460.jpg

... On meillä ollut aika tauti täällä Tuiskun kanssa. 4 päivää pelkkää kissanhoitamista töiden ja nukkumisen ohella; ja 40-50e arvosta tullut ostettua kamaa. Mutta kotihoito tehosi!! Nyt on aika tuta laatikkoapteekkikin vastaisuuden varalle 8)

Eilen saatiin ratkaisevia tuloksia: Kun tulin kotiin, poika livahti rappukäytävään suureksi ihmeekseni -- jäin toljottaa ihan hölmistyneenä, että mitä helvettiä. Sitten se söi tonnikalaa ja oli huomattavasti virkeämpi kaikin puolin. Mähän puhkesin ihan itkuun onnesta, vaikka olenkin kestänyt nyt itkemättä koko ruljanssin, vaikka poika oli oikeasti tosi huonona. Sitä ei voi vähätellä. Pelkkä rukkaspolo. Olin eilen töissä jo Paavon ajanvarauskirjaan rustaillut synkeänä "Tuisku?" -tekstin PE aamulle. Onneksi ei sit tosiaan tarvinnut lähteä tänäaamuna kissan kanssa töihin!

Elektrolyyttiliuosta olen pojalle vielä tänäänkin antanut maitohappobakteerien ja aamuisen Attapektin lisänä. Nyt saatiin sit viel sitä kaivattua homppua Salmisen Tiinalta! Kiitos!!!!

Tosijumaiso kiitos myös kasvattajamummulle, Senjalle, jonka tuki on ollut todellatodella uskomatonta!! Vaikka vähän välillä puhelujen aiheet eksyikin susiin ja hirviin ja ties mihin ja unohtu koko lapsen ruokkinen räpättäessä tunti tolkulla 8) Todella upeaa on myös ollut mahdollisuus vuodattaa joka aamu eläinlääkärille Tuisku-kuulumisia. Ehkä just näiden ihanien ihmisten tuen vuoksi en missään vaiheessa keksinyt alkaa stressata saati kuolla huoleen. Jotenkin koko ajan oli turvattu tunne, että jos tää menee ihan metsään, niin sitten voi ottaa luuriin käteen ja pirauttaa Paavolle.

920459.jpg

Kaksi tolloa tänänä ihmettelee Panic Mousea.

Nyt tämän päivän Tuisku on ollut maailman rasittavin 8) vaikka juoksee mut kii, että pääsee vaan kehrää ihan kauheen kovasti ja saamaan silityksiä. Luulin, että poika vähintään suhtautuisi epäilevästi kiitos kaiken tän ruiskusodan... mutta ketun marjat ;D Nyt Tuisku alkaa painonnostajaksi. Aika monet sadat grammat se A/D-syötöstä huolimatta menetti.

Että tällaisia näyttelytulijaisia, totta tosiaan. Jos saa jatkoa ajatellen esittää toiveita, niin ei ainakaan yhtä ärhäkkänä ja pitkäkestoisena samaa tautia, kiitos!!!