Meeri täytti tänään virallisesti 10kk! Huh, kohta ovat tytöt jo vuoden ikäisiä!

Nyt on pitänyt vähän parempia kelejä taas vaihteeksi ja ollaan ulkoiltu Meerin ja Tuiskun kanssa. Tuiskun uusi "hittijuttu" on matkustaa yöpaitani helmoissa. Silleen hassusti kengurupussissa :) Uusi "heureka" keksintö oli myös juoma-automaatin kuvunpoistaminen ja uistimen pisto sinne. Oli siinä hassuilla kissoilla ihmettelemistä!

Siirsin zaragoza-kiipeilypuun tuossa viime viikolla ikkunan viereen. Kissojen mielestä mainio ratkaisu. Tähän asti ikkunan vieressä olleen tolpan hinasin tähän tietokoneen ääreen siinä toivossa, että kisut heiluisivat siinä eivätkä näppiksellä. Konstin toiminen onkin sitten siinä ja siinä. Yhdelle olohuoneen seinistä jäi nyt kamala aukko ja toivoisin siihen toista aidosta puusta tehtyä kiipeilupuuta. Sellaisesta suorasta, nyöripäällystetystä, joka siis olisi ruuvattu kiinni kattoon. Iskä lupasi harkita lattiaremontin jälkeen!

Tässä kuvia bonklereistani:

792700.jpg

Meeri köllii.

792699.jpg

Tuiskun profiili on minun silmiini kaunis.

792713.jpg

Tuisku sylissäni, kun olen tietokoneella :) Siitä on tullut kauhea sylikissa!! Kehrää ja tunkee syliin koko ajan!

792715.jpg

Tuiskun oma unilelu "Seimei-sammakko."

792716.jpg

792719.jpg

Kärpäsjahdissa.

792720.jpg

Meeri on niin pätkäjalka verrattuna noihin apinoihin.

792722.jpg

Huomenna päivittelen sitten kasakuvia!

Nämä kissat ovat kyllä yksiä pirulaisia, kun änkäävät kaikki kolme sänkyyni yöksi nukkumaan. Heräilen aina ihan ihme asennoissa :D Useinmiten vierestä löytyy myös erilaisia leluja. Tuisku varsinkin tuntuu niitä kasaavan pitkin aamua, kun haluaisi, että leikitään... voi pientä miestä, ei ymmärrä tehdä eroa valvovan ja nukkuvan ihmisen väliltä.