Nyt onkin vierähtänyt aikaa, kun olen sepostanut jotain meidän Meeri-neidistä.

Meerille ei ihmeempiä tosin kuulu, parisen kuukautta ja ikälukema näyttää jo kahta (huh!)
Viime aikoina olen innolla seurannut, kun neiti on alkanut taas uskaltautua partsillekin. Pikku hiljaa. Todella kovat traumat näemmä jätti a) mattojen kopistelijat yläkerrassa (ei sallittua edes) ja b) vettä heittelevät työmiehet yläkerrassa (ei sallittua sekään.) Ihanaa kuitenkin, että ihmeäänille (myös ukkonen) herkkä meeriski pikku hiljaa vapautuu peloistaan, ettei nyt ihan jäisi yksi lemppariharrastuksista kokonaan pois...

1736338.jpg

Ulkona Meeriskä on hiippaillut kesän aikaan paljon (meeri > muut ulkoilukerroissa hih.) Tällä hetkellä Meerin ulkoilu koostuu metikössä eestaas säntäilyssä siinä toivossa, että discoverettaisi vaikka räkättipoikasen ellei kaksikin ... Meeri tietää, milloin poikaset ovat maassa, selvästi! XD Viime vuonna meinasi yksi joutua jo hampaisiin ... jos tänä vuonna parempi onni (=omistaja ei kerkeä puuttua tilanteeseen.)

Ja karvaa lähtee, sitä riittää!  Jos vain keksisi , kuinka  kissan irtokarvalla pelastettaisiin  maailma ilmastokatastroofilta, niin pelastus olisi vuorenvarma!
Olen nyt mietiskellyt, löytyisiköhän jostain suht nättejä sohvanpäällisiä divaaneillekin.... noin ainakin arkikäyttöä ajatellen ;-)

Meiko on kyllä maailman ihanin löllyrä:
1736350.jpg

1736353.jpg

^ haha mikä idiootti 8)