Heippa taas!

Tuisku on nyt sitten ollut viikon meillä :) Poikaan on oltu kyllä hyvin tyytyväisiä, kiitos vielä kerran Senja! Tällä hetkellä koko lauma nukkuu. Meiko on ollut kovin äidillinen Tuiskua kohtaan.

718004.jpg

718003.jpg

718008.jpg

Torkkukuvia :) Nyt ovat kaikki akut latauksessa, joten kuvia ei ole odotettavissa vähään aikaan. Toivottavasti joutuisivat vanhempanikin jo reissusta! Saisi sen paremman kameran!

Äiti ja lapsi apinat ovat kyllä kuin toistensa kopiot. Vaikka Meerinkin kanssa hipataan, jää siitä pois kokonaan tämä itämaisten juttu: selän köyristely ja sivuttain loikkiminen toista kohti häntä pesukarhuna -- ihme mahtailu puuhaa! Olen ollut viime aikoina iloinen siitä, kuinka Meeri on reipastunut. Ottaa useimmin osaa itämaisidioottien leikkeihin jo. Meeriä kyllä pännii tuo kakara. Tuisku kun on sitä mieltä, että Meeriäkin saa potkia päähän ja purra kurkusta ihan kuten Meiko-äitiä. Vaan ei se oikein Meeriä ilahduta.... Pari kertaa punkkarityttöni on höyhentänyt sammakkoa 8)

Löysin tänään ensimmäistä kertaa jostain kaupasta maustamattomia koipireisiä (hintaan 2e!) Ostin paketin ja paistoin ja tarjosin kissoille. Kuten odottaa saattaa, Meerille se ei maistunut, mutta Tuiskulle ja Meikolle kyllä ja oikein hyvin vieläpä :) Tuiku on hyvin monipuolinen syöjä nyt muutenkin, mutta että Meikollekin! Hieno homma! Sain tehtyä Pet needsiltäkin tilauksen. Ensi kerralla taidan tilata jonkin sortin kiipeilypuun mukaan, tekisi mieli tuohon eteiseenkin jotain pystyttää. Nyt ei heillä ollut varastossa sellaista, millaisen haluaisin, joten päätin jättää ottamatta. Ruualla kun kuitenkin alkaa olla kiire.

Tässä vielä pari kuvaa Keskisistä! Saila Matilaisen (FIN*Yrttitarhan) ottamia. Muokkasin vähän värejä, kun hallivalot antoivat niin ikävän likaisen keltaisen sävyn kuville.

718059.jpg

718060.jpg