Olen ollut laiska, enkä ole jaksanut päivitellä... :)1007167.jpg

Ruma "piirrän hiirellä hoi 15 min!" -kuva heti alkuun säikäyttämään nekin ressukat, jotka aikoivat lukea tämän postauksen 8)

Tulikin tuossa viikonloppuna nähtyä Senjaa. Oli todella hauskaa ja aika meni nopeasti. Puheenaiheet kun ei lopu kesken! Senjis syötti pahisitalialaista ruokaa, josta aiheutui kuolio mahaan -- ja se on varmaan levinnyt nyt aivoihin asti, sillä vietin tänään töissä ainakin 15 minuuttia kummastellen, miksi käytetty tampooni lojuu keskellä baarin aulaa...

Ja mitähän minulla olisi kerrottavaa möykkykartanon vähämielisistä...

- Tuisku osaa seurata kondenninta (eli naksutinkoulutus on hubaa!)
- Meerin täytyy näin kylmällä käydä ulkona sekä päivä- että iltalenkillä; kerralla ei juuri 15-20 min kauempaa enää tarkene!
- Meiko on kauhean huomionkipeä koko ajan ja ruokahalu senkus paranee.
- Eilen tuli Pet needs tilaus! Jee! Tuisku kohtasi rakkautensa:

Nobby Rattling Fur Mouse 'Super'

Nobby Rattling Fur Mouse 'Super'


Super-sized rattling fur mouse.

Tuimu kuoletti hiiri-parkaa^ jokusen tunnin verran, kunnes leikki vaihtui formulakisaksi Meikon kanssa niin että oksat pois...

Nuo petneeds-tilaukset ovat kyllä aika hauskoja! Kun pakettia avaa, tuntuu kuin se olisi jättimäinen pääsiäismuna! Kerkee sen verran aikaa tilauksesta kulua, ettei ole paketin saapuessa enää hajuakaan, mitä tuli tilattua XD Sitten voi jännätä ja olla ihan yllättynyt; "wautsi, tällänenkin!"

Laajensin myös klamydialääkekokoelmaani -- siitä kiitos Maaritille ja Senjalle!! Eli nyt on kuudes purkki Vibravettiä ja sitten löytyypi silmuihin terrapolya :))

1007166.jpg

^ Meerin uusi duuni tietokonemattona